Acronis Backup 12

Acronis Backup 12 hurtigste backup Danmark Liga

Acronis introducerer ny, banebrydende løsning med Acronis Backup 12

Installeres med 3 klik, 2 gange hurtigere end nærmeste konkurrent, verdens hurtigste gendannelse på 15 sekunder eller derunder

Udvidet beskyttelse af internetdata på tværs af fysiske og virtuelle systemer samt mobile enheder med understøttelse af 15 platforme, herunder Microsoft, Amazon, Android, Apple, Linux og VMWare vSphere.

 

Prøv Acronis Backup 12 trial nu! Download her.

 

Acronis Backup POC

Vi kan tilbyde en gratis Acronis Backup POC for større slutkunder.
Skriv eller ring til Jens Nielsen på jn@liga.com eller +45 26 20 95 06

Se hvor nemt det kan gøres at installerer Backup Agent og lave en sikkerhedskopiering med Acronis Backup til Cloud.

 

– Acronis, en førende leverandør af hybrid beskyttelse af internetdata, introducerer Acronis Backup 12, som er en ny, banebrydende løsning til beskyttelse af hele virksomhedens datagrundlag. Acronis Backup 12 ligner ikke andre løsninger med dens funktioner til sikkerhedskopiering og beskyttelse af virksomhedsdata i nutidens hybride datamiljøer – uanset om de lagres på internettet, på fysiske lagringsmedier, på tværs af virtuelle og fysiske systemer, på fjernsystemer og/eller på mobile enheder.

Hvorfor tiden er inde til at vælge Acronis Backup 12

For flere oplysninger om den nye Acronis Backup 12 henviser vi til den udførlige pressemeddelelse på engelsk her eller Acronis.com.

 

Prøv Acronis Backup 12 trial nu! Download her.

 

Om Acronis
Acronis fastsætter normen for hybrid beskyttelse af internetdata med virksomhedens løsninger til sikkerhedskopiering, internetlagring, sikring ved totalt nedbrud og sikker filsynkronisering og -deling.

Acronis er stiftet i 2003 og beskytter data for mere end 5 millioner privatbrugere og 500.000 virksomheder i over 145 lande. Med mere end 100 patenter er en række Acronis-produkter blive udnævnt til årets produkt, og virksomhedens sortiment spænder over en lang række løsninger, herunder datavandring, -kloning og -replikering.

1Ransomware on Mobile devices: Knock-Knock-Block, Opslag på Kaspersky Blog, 29. juni 2016