This post is also available in: Swedish

Acronis Cyber Cloud

Cyber protection as a service – skabt til IT-forhandlere

Acronis Cyber Cloud (tidligere kaldet Acronis Data Cloud) er en platform, der gør det muligt for service providere at levere cyberbeskyttelse på en nem, effektiv og sikker måde. Med én enkelt SaaS-løsning, kan du få adgang til hybrid cloud backup, disaster recovery, AI-baseret ransomware beskyttelse, filsynkronisering og fildeling, og blockchain-baseret fil-notarization og digitale underskrifter. Alt sammen administreret fra en og samme consol.

Det gør det særdeles nemt for dig som forhandler at sælge cybersikkerhed som en service – uanset om du har 10, 100 eller 1000 kunder på løsningen.

Acronis Backup Cloud

Backup, der beskytter et hvilket som helst miljø. Inklusiv avanceret ransomware beskyttelse.

Acronis Disaster Recovery Cloud

IT Service Continuity – recovery i skyen på få sekunder.

Acronis Files Cloud

Fildeling og filsynkronisering fra mobile enheder og desktop.

Acronis Notary Cloud

Verificering og signering af e-mails.

Få tre måneders gratis brug
af Acronis Cyber Cloud

Op til 100% rabat i 3 måneder

Alle nye cloud service providers, der bliver registreret som partnere inden den 31. marts 2020 får 1 måneds gratis brug af Acronis Cyber Cloud.

Du får med andre ord 100% rabat på det beløb du normalt ville blive faktureret for, for de services du sælger til dine kunder – uanset hvor meget det er.

Binder du dig til commitment level 2 (1.000,- Euro pr. måned), får du lige nu 3 måneders gratis brug af Acronis Cyber Cloud.

Hvad er Commitment Level?

Som service provider forpligter man sig overfor producenten til at sælge for et månedligt minimumsbeløb. Ved Acronis Cyber Backup er Commitment level 1 på 250,- Euro. per måned. Det betyder i praksis, at du bliver faktureret for minimum 250,- Euro hver måned – sælger du får mere, får du en faktura på det reelle forbrug. Jo højere dit commitment level er, des billigere er prisen per Gb og per device.

Commitment Level 1: 250,- Euro
Commitment Level 2: 1.000,- Euro
Commitment Level 3: 2.000,- Euro
Commitment Level 4: 4.000,- Euro.

Du kan med andre ord nemt starte ud i det små og efterhånden skalere op. Starter du på Commitment Level 1 får du en måneds gratis brug. Starter du på Commitment Level 2, får du 3 måneders gratis brug. I perioden hvor du har gratis brug, kan du sælge cybersikkerhed til dine kunder, uden du bliver faktureret en eneste krone.


Liga er officiel hoveddistributør i Norden.

Liga er udnævnt til hoveddistributør af Acronis’ produkter i Norden.


Hvorfor sælge “som en service”?

Løbende indtægt

Du sikrer en løbende indtægt, da din kunde afregnes månedligt og efter forbrug. På samme måde afregnes du månedligt fra Liga.

Få kunden i hus

Din kunde skal ikke ud og investere i flerårige licenser, hvilket kan gøre det nemmere for dig som forhandler, at få kunden i hus.

Nær kunderelation

Når du yder en service, får du et tættere forhold til kunden, og dermed typisk en kunderelation, der holder i længere tid.

.. Og så er det både enkelt og efterspurgt!

Markedet for managed services er i rivende udvikling og backup, disaster recovery og fildeling er ingen undtagelse.  Du kan styre det hele fra din browser – så du kan bruge din tid på det der genererer penge i din forretning, i stedet for kørsel.

Prøv Acronis Cyber Cloud her >

Vil du i gang med Acronis Cyber Cloud?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om det at være managed service provider, og hvordan du nemt kan komme i gang.

    Vælg en eller flere.

Læs mere om Acronis her >