This post is also available in: Swedish

Acronis Cyber Cloud

Cyberbeskyttelse bygget til service providers

Acronis Cyber Cloud (tidligere kaldet Acronis Data Cloud) er en platform, der gør det muligt for service providere at levere cyberbeskyttelse på en nem, effektiv og sikker måde. Med een enkelt SaaS-løsning, kan du og dine kunder få adgang til hybrid cloud backup, disaster recovery, AI-baseret ransomware beskyttelse, filsynkronisering og fildeling, og blockchain-baseret fil-notarization og digitale underskrifter. Alt sammen administreret fra en og samme consol.

Acronis Backup Cloud

Backup, der beskytter et hvilket som helst miljø. Inklusiv avanceret ransomware beskyttelse.

Acronis Disaster Recovery Cloud

IT Service Continuity – recovery i skyen på få sekunder.

Acronis Files Cloud

Fildeling og filsynkronisering fra mobile enheder og desktop.

Acronis Notary Cloud

Verificering og signering af e-mails.

Få tre måneders gratis brug
af Acronis Cyber Cloud

100% rabat i 3 måneder

Alle nye cloud service providers, der lader sig registrere som partnere inden den 31. december 2019 får tre måneders gratis brug af Acronis Cyber Cloud.

Du får med andre ord 100% rabat på det beløb du normalt ville blive faktureret for, for de services du sælger til dine kunder.

Du er velkommen til at prøve Acronis Cyber Cloud af i 30 dage, inden du beslutter dig for om du vil lade dig registrere.

Hvorfor sælge “som en service”?

Løbende indtægt

Du sikrer en løbende indtægt, da din kunde afregnes månedligt og efter forbrug. På samme måde afregnes du månedligt fra Liga.

Få kunden i hus

Din kunde skal ikke ud og investere i flerårige licenser, hvilket kan gøre det nemmere for dig som forhandler, at få kunden i hus.

Nær kunderelation

Når du yder en service, får du et tættere forhold til kunden, og dermed typisk en kunderelation, der holder i længere tid.

.. Og så er det både enkelt og efterspurgt!

Markedet for managed services er i rivende udvikling og backup, disaster recovery og fildeling er ingen undtagelse.  Du kan styre det hele fra din browser – så du kan bruge din tid på det der genererer penge i din forretning, i stedet for kørsel.

Prøv Acronis Cyber Cloud her >

Vil du i gang med Acronis Cyber Cloud?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig så du kan komme godt i gang som managed service provider.

    Vælg en eller flere.

Betingelser for kampagnen kan du læse mere om her >
Læs mere om Acronis her >