Acronis Data Cloud – én enkelt løsning

Acronis Data Cloud løsning.

Acronis Data Cloud: Med én enkelt installation kan du tilbyde dine kunder backup og disaster recovery samt filsynkroniserings og -delingsservices. Sælg mere, fasthold dine eksisterende kunder og få en bedre databeskyttelse med in-demand add-on services. Acronis Data Cloud er tre løsninger samlet i én enkelt pakke, til dig, der sælger services eller som er service provider. Nemt for dig – og nemt for dine kunder.

 

Acronis Data Cloud består af Acronis Backup Cloud, Acronis Files Cloud og Acronis Disaster Recovery Cloud.

 

Start hurtigt og uden omkostninger med Acronis Data Cloud!

Kom i gang med kun få klik og en enkelt installation. Med en Acronis-hosted model, skal du ikke spekulere på yderligere investeringer – der en nemlig ingen! Og så er det ideelt for dig, som ønsker at udvide din forretning. Vil du vide mere om Acronis Data Cloud kan du deltage gratis og uforpligtende i vores webinar 14. december, hvor Markus Bauer fra Acronis fortæller alt om løsningen – og der bliver naturligvis også mulighed for at spørge. Webinaret starter kl. 15.00 og varer ca. en time.

Tilmeld dig Acronis Data Cloud webinaret her

 

Har du ikke mulighed for at deltage på dagen, er du velkommen til at melde dig til alligevel – så sender vi en optagelse af webinaret til dig efterfølgende. Du kan også læse mere om at sælge it-services frem for kun produkter, og hvad fordelene ved it-services er – for dig og for dine kunder.

Jens Nielsen CEO Liga

Vil du vide mere om Acronis?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!

Jens Nielsen er CEO i Liga og kan kontaktes på jn@liga.com og telefonnr. +45 26 20 95 06.

Mød Jens på LinkedIn