Acronis Data Cloud – Sælg backup, recovery, ransomwarebeskyttelse og fildeling som én samlet service

Acronis Data Cloud - Sælg databeskyttelse som en service.

Er du service provider, eller vil du i gang med at sælge databeskyttelse som en service? Så bør du kende Acronis Data Cloud. Acronis Data Cloud er en pakkeløsning, der samler fire af Acronis’ produkter, så du nemt kan tilbyde backup, disaster recovery, filsynkronisering og fildeling via mobile enheder, samt verficering og signering af e-mails. Løsningen styres fra en enkelt konsol og afregnes månedligt. Nemt for dig – og nemt for dine kunder.

Acronis Data Cloud består af:

 • Acronis Backup Cloud
  Backup, der beskytter et hvilket som helst miljø – virtuelt, fysisk og cloud. Inkluderer avanceret ransomware beskyttelse.
 • Acronis Disaster Recovery Cloud
  IT Service Continuity – recovery i skyen på få sekunder.
 • Acronis Files Cloud
  Fildeling og filsynkronisering fra mobile enheder og desktop.
 • Acronis Notary Cloud
  Verificering og signering af e-mails (kommer snart).

Hvad er fordelene ved at sælge databeskyttelse som en service?

Fordelene for dig som forhandler er flere. For det første sikrer du en løbende indtægt, da din kunde afregnes månedligt og efter forbrug. Det betyder også, at kunden ikke skal ud og investere i flerårige licenser, hvilket kan gøre det nemmere for dig som forhandler, at få kunden i hus. Og når du yder en service, får du et tættere forhold til kunden, og dermed typisk en kunderelation, der holder i længere tid.

Fordelen for kunden er for det første, at kunden har en kendt, månedlig udgift. For det andet undgår kunden dyre opstartsomkostninger – i stedet kan man som kunde starte i det små og så skalere op siden hen. Og så slipper kunden for at bekymre sig. De kan nemlig regne med, at du løser deres problem og ‘holder skidtet fra døren.’

Kom godt i gang med Acronis Data Cloud

Er du interesseret i at vide mere om Acronis Data Cloud og det at sælge databeskyttelse som en service? Torsdag den 16. august kan du deltage i et webinar om Acronis Data Cloud, hvor du bliver godt klædt på til opgaven af Technology Evangelist Markus Bauer fra Acronis. Webinaret foregår på engelsk. 

Det får du ud af webinaret: 

 • Du lærer hvordan du kan sælge databeskyttelse som en service
 • Du får et godt indblik produkterne bag den samlede løsning Acronis Data Cloud
 • Du får mulighed for at stille spørgsmål til eksperten fra Acronis
 • Du får ny viden om en række produkter, som du kan bruge i samtalen med dine kunder

Tilmeld dig Acronis Data Cloud webinaret her 


Praktiske informationer:

Dato: Torsdag den 16. august
Tid: 15:00 -16:00
Pris: 0,- kroner. Det koster kun din e-mailadresse.


OBS! Har du ikke mulighed for at deltage på dagen, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel. Så sender vi efterfølgende en optagelse af webinaret. Du kan også læse mere om at sælge it-services frem for kun produkter, og hvad fordelene ved it-services er – for dig og for dine kunder.

Jens Nielsen CEO Liga

Vil du vide mere om Acronis eller det at sælge it som en service?

Jens Nielsen er specialist i IT-sikkerhed og digitalisering og kan kontaktes på jn@liga.com og telefonnummer +45 26 20 95 06.

Mød Jens på LinkedIn