This post is also available in: Finnish Swedish

Acronis Backup and Recovery System.

Acronis – Backup & Recovery Management System

Acronis tilbyder en komplet, hybrid portefølje af løsninger til beskyttelse af internetdata, integreret i en samlet administrationsplatform. Direkte adgang til sikkerhedskopiering, internetlagring, sikring ved totalt nedbrud og sikker filsynkronisering og -deling.

Se Acronis Produkter, der forhandles i Norden.

Populære produkter

Acronis har en række produkter, der henvender sig til små- og mellemstore virksomheder, og er markedsledende indenfor backup og recovery. Blandt andet verdens hurtigste cloudbaserede backup, der nemt kan installeres, med blot få klik. Se de populære produkter fra her:

Acronis Backup CloudAcronis Storage

Acronis Backup 12Acronis Files Advanced

Tilbyd dine kunder verdens hurtigste backup

Som Managed Service Provider, kan du tilbyde dine kunder nem og enkel backup til desktop og mobile enheder, med lagring af data i skyen. Brugergrænsefladen er nem at navigere i, og så er det hurtigt. Det er nemt for dig – og for dine kunder. 

Liga er officiel hoveddistributør i Norden.

Liga er udnævnt til hoveddistributør af Acronis’ produkter
i Norden.

.

Vil du vide mere?

Vi sælger Acronis’ produkter via forhandlere til kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Grønland og Færøerne –  og vi hjælper dig meget gerne! Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Markedsledende på backup og recovery

Acronis fastsætter normen for hybrid beskyttelse af internetdata med virksomhedens løsninger til sikkerhedskopiering, internetlagring, sikring ved totalt nedbrud og sikker filsynkronisering og -deling. Virksomheden er stiftet i 2003 og beskytter data for mere end 5 millioner privatbrugere og 500.000 virksomheder i over 145 lande. Med mere end 100 patenter er en række af produkterne i gennem tiden blevet udnævnt til årets produkt, og virksomhedens sortiment spænder over en lang række løsninger, herunder datavandring, -kloning og -replikering. PCMAG.com har i 2017 givet prisen for “The Best Backup Software 2017” og fra Top Ten Reviews uddeles guld i kategorien “Best Server Backup Software 2016”.