This post is also available in: FinnishSwedish

Avira i Danmark, Sverige og Norge.

Avira er antivirussens testvinder: Tysk og hurtig

Avira er en af verdens mest testvindende antivirusproducenter og er kendt for sin hurtighed og grundighed.


Testvindende antivirus

Det tyske firma topper år efter år de uafhængige tests af antivirusprogrammer, hvad enten det handler om at opdage truslerne, stoppe dem i en fart eller at være brugervenlig. Alene i 2016 modtog Avira mere end tyve forskellige awards og anerkendelser fra uafhængige parter, herunder flere førstepladser.

Gør ikke systemerne sløve

Aviras force er hurtighed og grundighed, for Avira er helt enkelt en meget effektiv motor til at blokere for malware og virus. Og så er Aviras antivirus-løsninger kendt for at have et meget lille ‘fingerprint’ eller fingeraftryk om man vil. Det betyder på godt dansk, at antivirussen ikke gør it-systemerne mærkbart sløve og dermed sinker dem –  som det ofte er tilfældet med antivirusløsninger fra konkurrenterne.


Avira antivirus Pro.

Avira er simpelt at installere – og simpelt at håndtere

Avira leverer totalløsninger til både servere, desktops, mobile enheder som f.eks mobiltelefoner og Ipad, og mailservere – hvad enten platformen er Windows, Android, Mac og  iOS  – og alt bliver styret fra clouden. Det er både simpelt at installere og simpelt at håndtere.

Antivirus fra Avira er især udbredt hos små og mellemstore virksomheder,  men er også populært blandt kommunale kunder.

Kontakt os for mere information om Avira

.

Kvalitetsstempel: Bruges ofte i tredjeparts-produkter

Fordi Avira-motoren er så effektiv, bliver den også brugt i mange tredjeparts-sikkerhedsprodukter – det vil sige at andre producenter lader den indgå som en af byggestenene i deres løsning, og det er naturligvis en blåstempling af kvaliteteten.

Tysklands førende antivirusproducent

Avira er kort sagt Tysklands førende antivirusproducent. At firmaet er tysk betyder også, at virksomheden antivirusprodukter ikke er udstyret med en såkaldt ‘bagdør’ som gør at f.eks. myndigheder (eller hackere) kan tiltvinge sig adgang.

Familieejet

Firmaet har 500 ansatte og er familie-ejet. Hovedkvarteret findes nær Bodensøen i Tettnang, Tyskland – og derudover har firmaet kontorer i München, Bukarest, Beijing og Silicon Valley.


.

Avira products for businesses.

Vil du vide mere om Aviras priser og produkter?

Liga er dansk distributør for Avira. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.