This post is also available in: EngelskFinnishSwedish

Bliv leverandør hos Liga - vi distribuerer din software.

Bliv leverandør til Liga

Liga er mere end ‘bare’ en distributør.

Vi sætter pris på langvarige forretningsrelationer. Det afspejler sig i vores store forhandlernet og den tætte og ofte mangeårige kontakt, vi har med forhandlerne.

Bliv leverandør af software hos Liga.

Markedsføring mod slutkunder og forhandlere

Udover selve produktsalget, kan Liga hjælpe jer med at markedsføre jeres produkter og modne markedet – noget vi både gør gennem online aktiviteter rettet mod slutkunder og en målrettet og gennemarbejdet kommunikation med vores store net af forhandlere.

Det er en kommunikation, vi har sat i system: Udover den løbende daglige, personlige kontakt udsender vi regelmæssige nyhedsbreve med en blanding af ny viden, cases og produktnyheder; vi arbejder aktivt med content marketing og Google Adwords og sociale medier såsom LinkedIn og Twitter.

 

En mængde events

Ikke mindst afholder Liga en mængde loyalitetsbyggende, kunderettede events: undervisning, kurser og teknisk træning for både forhandlere og slutkunder.

 

Personlig dialog og salgs-støtte

Qua vores grundige kendskab til markedet, teknologien og lovgivningen hjælper vi også forhandlerne aktivt med at lukke salget. Alt dette gør os i stand til at udvikle en stadigt tættere kontakt til vores eksisterende forhandlernet – og til løbende at tiltrække nye forhandlere og slutkunder.

 

Hvilken type produkter og brands har interesse

Liga er interesseret i at distribuere produkter af høj teknisk kvalitet, hvor den bagvedliggende organisation er troværdig og dedikeret til salg gennem en partnerkanal. Vi er interesseret i både hardware og softwareprodukter for identitet, sikkerhed og infrastruktur. Er det dig, er du velkommen til at kontakte os.

Leverer software til den digitale tidsalder

Liga har tyve års ekspertise og Nordens bedste forhandlernet – vi sælger primært i Norden og Baltikum og leverer til hele EU.

Liga er privat ejet og består af distributionsselskaber i Danmark og Sverige samt et softwareproduktionsselskab i Danmark (Liga Aps, Liga AB og Liga Software Aps. Selskaberne omsætter for cirka tre millioner euro om året.

Liga har eksisteret siden 1999. Du kan læse mere om vores forretningsmodel her.

.

 

Skal vi distribuere dine produkter?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte. 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.