This post is also available in: EngelskFinnishSwedish

Bliv forhandler hos Liga.

Liga handler globale software brands

– og deres produkter til kunder i alle nordiske lande

.

Denne oversigt viser de producenter og deres brands som Liga repræsenterer og har indgået formel distributionsaftale med. Liga har handlet med både soft- og hardware siden 1999 og har gennem årene håndteret samarbejde med mange producenter. Typisk bliver producenter enten købt op eller fusioneret med andre brands. Søger du et brand som ikke står på listen så tøv ikke med at kontakte Liga.


Acronis Software i Danmark.Acronis er en af verdens førende udbyder af let-at-bruge backup og disaster recovery samt databeskyttelse løsninger hvad enten dine kunder bruger fysiske, virtuelle eller cloud-miljøer.

Avira brand.Avira arbejder fokuseret med antivirus løsninger til både private og til forretningsbrug. Avira er markedsledende i de tysktalende lande og har mere end 150 mio. brugere på verdensplan – heraf 200.000 i Danmark.

Millioner af private brugere verden over har i knapt 20 år sat deres lid til BullGuard antivirus-løsninger. Nu leverer virksomheden også effektiv, enkel og pålidelig antivirus måltrettet mindre virksomheder, der nemt administreres via en cloudkonsol.

CertgateCertgate tilbyder kryptografisk sikkerhed der ikke begrænses af forskellige individuelle operativsystemer. Certgates platformsuafhængige soft- og hardware løsninger giver dig og din virksomhed en hel ny ro i sjælen.

Cryptovision Danmark.Cryptovision er førende udvikler af innovative produkter inden for kryptografi og Public Key Infrastructure (PKI). Et strømlinet og intelligent design gør det muligt at integrere de mest moderne løsninger i ethvert IT-system.

HID Global forhandler i Danmark.HID Global er den troværdig kilde af innovative produkter, løsninger og ydelser der hjælper millioner af kunder over hele verden med at skabe, styre og bruge sikre identiteter.

 
Kentix Danmark.Kentix producerer sikkerhedsløsninger til IP overvågning af serverrum, tekniske rum og bygningslokaler såsom kontorer og kældre. En enkelt Kentix enhed indeholder blandt andet sensorer for bevægelse, brand, vand, temperatur og kontrol af forbindelsen til en eller flere servere.

LanCom Systems logo.LANCOM Systems leverer netværksløsninger til den offentlige sektor. Sikre, pålidelige og fremtidssikrede infrastrukturløsninger til alle lokale og multi-site-netværk (WAN, LAN, WLAN). LANCOMs produkter står for kvaliteten “Made in Germany”.

LexSystem i Danmark.Lexcom har specialiseret sig i design og fremstilling af bundkort, panel-PC, barebone systemer, tilbehør og indlejrede systemer. Lexcoms produktportefølje er fokuseret på anvendelse som f.eks. Internet Appliance (IA), Digital Video Recorder (DVR), Network Application Storage (NAS), Network Application Devices (NAD), Kiosk og Point of Sale (POS).

 

Micro Focus i Danmark.Micro Focus hjælper tusindvis af virksomheder og organisationer overalt på jorden med vedvarende at være produktive og samtidig sikre en høj sikkerhed og let administration. Fokus er dagens sociale, mobile og multi-platform verden. Løsningerne inkluderer endpoint management, samarbejde og fil- og netværksløsninger.

NetIQ software i Danmark. NetIQ er en del af Micro Focus.

Niksun Software i Danmark.Niksun er en globalt anerkendt løsning til at overvåge datanetværk i realtid. Niksun kan opsamle, inspicere, samkøre, korrelere samt gemme al trafik som passerer på multi-gigabit netværk. Niksun giver dyb indsigt i trafikmønstre, og kan afdække sikkerhedstrusler, bidrage til performance optimering og dokumentere compliance-relaterede spørgsmål.

SEP software.Med SEP er dine data sikre og altid tilgængelige hvor som helst. SEP Sesam leverer maksimal tidsbesparelse og throughput gennem anvendelsen af simultane datastreams. Med fokus på udvikling og sikkerhed er SEP Sesam designet til at indgå i Client-/Server- arkitekturer af alle størrelser – fra enkelstående systemer til heterogene enterprise installationer.

 

SmartSignatur - Dansk brand.SmartSignatur forenkler hverdagen og hjælper medarbejdere med at kunne legitimere sig selv digitalt. SmartSignatur gør det let for den person, der skal legitimere sig – og sikkert for den organisation, der behøver identifikationen.

Soliton logoSoliton er Japans førende udbyder af IT-sikkerhedsløsninger. Solitons produkter er unikke i deres effektive men enkle tilgang til at sikre netværk og data. Med Solitons løsninger er enterprise-level IT-sikkerhed en reel mulighed, selv for mindre virksomheder.

Sophos i Danmark.Sophos er markedsledende inden for gennemtænkte IT-sikkerhedsløsninger, der passer sammen – og alt kan styres fra et sted, nemlig clouden. Alt udføres efter et koncept om ’synchronized security’ – synkroniseret sikkerhed – hvor de forskellige komponenter alle taler sammen, deler oplysninger om mulige trusler og på den måde hjælper hinanden.

SUSE Software.SUSE er den originale leverandør af enterprise Linux distributionen og den mest kompatible platform i mission kritisk IT-miljøer. Den er den eneste Linux system der er anbefalet af VMware, Microsoft og SAP – og den understøtter mere hard- og software end enhver anden enterprise Linux distribution.

Virtual SolutionVirtual Solution gør kommunikation via mobile iOS og Android ™ enheder sikker og brugervenlig. Med deres SecurePIM app, kan medarbejdere tilgå e-mails, dokumenter, kontakter og kalenderfunktioner i et sikkert og lukket miljø, der ikke kan tilgås af andre apps på enheden, og som nemt kan administreres fra en eksisterende MDM løsning eller fra en cloud-baseret konsol.

 

.

Ønsker du de bedste løsninger til dine kunder?

Liga distribuerer markedsledende produkter fra solide internationale brands, og vi hjælper dig som forhandler, med opkvalificering og uddannelse i form af teknisk træning, webinarer, seminarer med mere. Udfyld formularen, så kontakter vi dig og du kan komme godt i gang som forhandler.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.