Liga handler globale software brands
og deres produkter til kunder i alle nordiske lande

Denne oversigt viser de producenter og deres brands som Liga repræsenterer og har indgået formel distributionsaftale med.
Liga har handlet med både soft- og hardware siden 1999 og har gennem årene håndteret samarbejde med mange producenter. Typisk bliver producenter enten købt op eller fusioneret med andre brands. Søger du et brand som ikke står på listen så tøv ikke med at kontakte Liga.

 

Acronis logo

Acronis er en af verdens førende udbyder af let-at-bruge backup og disaster recovery samt databeskyttelse løsninger hvad enten dine kunder bruger fysiske, virtuelle eller cloud-miljøer.

Se mere på:  Acronis og #acronis

Avira logo

Avira arbejder fokuseret med antivirus løsninger til både private og til forretningsbrug. Avira er markedsledende i de tysktalende lande og har mere end 150 mio. brugere på verdensplan – heraf 200.000 i Danmark.

Se mere på: Avira

Certgate logo

Certgate tilbyder kryptografisk sikkerhed der ikke begrænses af forskellige individuelle operativsystemer. Certgates platformsuafhængige soft- og hardware løsninger giver dig og din virksomhed en hel ny ro i sjælen.

Se mere på: Certgate

Cryptovision logo

Cryptovision er førende udvikler af innovative produkter inden for kryptografi og Public Key Infrastructure (PKI). Et strømlinet og intelligent design gør det muligt at integrere de mest moderne løsninger i ethvert IT-system.

Se mere på: Cryptovision

fslogix logo

FSlogix er en førende udvikler af løsninger der muliggøre virksomheders virtuelle arbejdsområder, ved at mindske mængden af den hardware, tid og arbejde der er påkrævet for at understøtte cloud og virtuelle desktops.

Se mere på: FSlogix

HID Global logo

HID Global er den troværdig kilde af innovative produkter, løsninger og ydelser der hjælper millioner af kunder over hele verden med at skabe, styre og bruge sikre identiteter.

Se mere på: HID Global

iBoss logo

Det næste skridt for at øge sikkerheden i netværket består i, at introducere en 3. parts løsning som uafhængigt kan overvåge trafikken, blokere for malware og begrænse skaderne. iBoss er en transparent løsning, som overvåger, kontrollerer og scanner al ind/udgående trafik og reagerer omgående på afvigelser i trafikmønster og protokoller.

Se mere på: iBoss

Kentix logo

Kentix producerer sikkerhedsløsninger til IP overvågning af serverrum, tekniske rum og bygningslokaler såsom kontorer og kældre. En enkelt Kentix enhed indeholder blandt andet sensorer for bevægelse, brand, vand, temperatur og kontrol af forbindelsen til en eller flere servere.

Se mere på: Kentix

Lexsystem logo

Lexcom har specialiseret sig i design og fremstilling af bundkort, panel-PC, barebone systemer, tilbehør og indlejrede systemer. Lexcoms produktportefølje er fokuseret på anvendelse som f.eks. Internet Appliance (IA), Digital Video Recorder (DVR), Network Application Storage (NAS), Network Application Devices (NAD), Kiosk og Point of Sale (POS).

Se mere på: Lexcom

 

NetIQ logo

NetIQ tilbyder løsninger som administrerer identiteter, adgang, sikkerhed og tilgængelighed. Det muliggør, at virksomheder på en sikker måde kan udnytte de nyeste IT-værktøjer – transparent og indenfor de eksisterende processer og politikker – i den hastighed, som virksomheden ønsker det.

Se mere på: NetIQ og på #netiq

Niksun logo skyggekant

Niksun er en globalt anerkendt løsning til at overvåge datanetværk i realtid. Niksun kan opsamle, inspicere, samkøre, korrelere samt gemme al trafik som passerer på multi-gigabit netværk. Niksun giver dyb indsigt i trafikmønstre, og kan afdække sikkerhedstrusler, bidrage til performance optimering og dokumentere compliance-relaterede spørgsmål samt køre session replay.

Se mere på: Niksun

Novell logo

Novell hjælper tusindvis af virksomheder og organisationer overalt på jorden med vedvarende at være produktive og samtidig sikre en høj sikkerhed og let administration. Fokus er dagens sociale, mobile og multi-platform verden. Løsningerne inkluderer endpoint management, samarbejde og fil- og netværksløsninger.

Se mere på: Novell og på #novell

SEP logo

Med SEP er dine data sikre og altid tilgængelige hvor som helst. SEP Sesam leverer maksimal tidsbesparelse og throughput gennem anvendelsen af simultane datastreams. Med fokus på udvikling og sikkerhed er SEP Sesam designet til at indgå i Client-/Server- arkitekturer af alle størrelser – fra enkelstående systemer til heterogene enterprise installationer.

Se mere på: SEP og på #sep

SmartSignatur logo

SmartSignatur forenkler hverdagen og hjælper medarbejdere med at kunne legitimere sig selv digitalt. SmartSignatur gør det let for den person, der skal legitimere sig – og sikkert for den organisation, der behøver identifikationen.

Se mere på: SmartSignatur og på #smartsignatur

Sophos logo

Sophos Complete Security Suite beskytter overalt: I netværket, på servere, på endpoints og mobile enheder … og fordi det hele er fra samme producent, fungerer det også perfekt sammen.

Se mere på: Sophos og på #sophos

Suse logo

SUSE er den originale leverandør af enterprise Linux distributionen og den mest kompatible platform i mission kritisk IT-miljøer. Den er den eneste Linux system der er anbefalet af VMware, Microsoft og SAP – og den understøtter mere hard- og software end enhver anden enterprise Linux distribution.

Se mere på: SUSE og på #suse