Bullguard logo

Bullguard leverer enkel, effektiv og pålidelig antivirus til små virksomheder

Bullguard blev grundlagt i Danmark og har eksisteret siden 2002. Antivirusproducenten har i mange år fokuseret på at beskytte private computere, men med deres prisvindende produkt ‘Small Office Security’, har Bullguard nu indtaget markedet for mindre virksomheder, der ønsker enkel og pålidelig cybersecurity, der er let at administrere.

BullGuard Small Office Security

Bullguards Small Office Security er skræddersyet til mindre virksomheder med op til 50 enheder – hvad enten det er PC’ere, MACs eller Android smartphones og tablets.

Medarbejderne har ikke lyst til at have besværet med sikkerhedsforanstaltninger, opdateringer og scanninger. De vil bare gerne videre med deres arbejde uden at blive forstyrret og uden at skulle tænde og slukke deres enheder. De vil ikke engang bemærke BullGuard Small Office Security.

Produktet er flere gange prisvindende med beskyttelse i tre lag, der blokerer for alle typer malwaretrusler, forhindrer adgang til skadelige websteder og stopper ransomware i dens spor, og holder medarbejderne sikre.

Enkel administration fra en Cloud Admin Portal

Bullguard ønsker at hjælpe dig med at beskytte din virksomhed, ikke overdynge dig med kompleksitet. BullGuard Small Office Security 
gør det muligt at administrere alle it-enheder centralt fra en helt enkel portal.

Bullguard dashboard

Vil du vide mere om Bullguard?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se mere om Bullguard her >