Certgate.

Certgate leverer trådløse kortlæsere

og løsninger til sikker, mobil kommunikation

.

Certgates løsninger giver ægte 2-faktor sikkerhed med deres trådløse smart card læsere i forskellige formater. Certgate har hovedsæde i Nürnberg og er et langvarigt medlem af “IT Security Made in Germany”-alliancen. Internationale førende virksomheder og statslige sikkerhedsagenturer over hele verden sikrer deres mobilkommunikation med certgate’s patenterede teknologier og produkter.


Certgate AirID

Ét smart card
– til alle dine devices!

Sikker kryptering af e-mails
Signering af digitale dokumenter med certifikater
Sikker 2-faktor login
2-faktor authentifikation til Virtual Private Networks (VPN)
Sikker mobil kommunikation
AirID fra Certigate

Uanset om du sidder ved din stationære PC eller bruger din mobile enhed, så har du med AirID adgang til mange forskellige funktionaliteter. Fra klassisk emailkryptering og 2-faktor login med smart card, til et virtuelt privat netværk (VPN) i dit virksomhedsnetværk, samt til apps som SecurePIM eller cgPhone til sikker kommunikation på mobile enheder.


 
AirID med smart card. 

Dit smart card er altid med dig

Når du bruger AirID har du altid dit smart card med dig. Du kan bære AirID i en nøglesnor, med klips i brystlommen eller i en yo-yo med bælteklips. Det vejer stort set det samme som en almindelig kortlæser, og du glemmer ikke smart cardet på kontoret, for smart cardet forbliver i den trådløse læser. Dermed slipper du for bøvlet med at sætte kortet i maskinen eller kortlæseren, hvor du risikerer at glemme det når du skal i kantinen eller hjem. 

Automatisk låsning af arbejdsstationen

Bluetooth Low Energy-forbindelsen mellem AirID og din PC eller mobilenhed gør det muligt at logge af helt automatisk uden nogen form for berøring eller klik. AirID blokerer adgangen til enheden, så snart du bevæger dig væk fra din PC eller mobile enhed, og en bestemt afstand er overskredet. Med andre ord risiskerer du ikke at nogen kigger med på din skærm, når du forlader din arbejdsplads for lige at gå på toilettet.

Du kan læse mere om AirID her


ONEKEY ID

Onekey-ID fra Certgate.

Alle funktionerne fra dit smart cards – i et mindre format

ONEKEY ID er en trådløs, fleksibel smart card læser “ID-000” (Mini-SIM) i en yderst kompakt form.
ONEKEY ID forbinder via via Bluetooth, NFC og USB til smartphones, tablets, bærbare computer, mv. 

Den patenterede trådløse smart card læser i et “Mini SIM” format

Takket være dens kompakte form og elegante design er ONEKEY ID et ideelt supplement til dit nøglering. Du får alle funktionerne i et smart card med Bluetooth Low Energy, USB og en ekstra NFC-grænseflade i kompakt form. Brug ONEKEY ID på Apple iOS, Android og Windows platforme til ubegrænsede funktioner som 2-faktor autentificering, smart card logon, kryptering, for at åbne døre eller foretage kontaktløse betalinger.

Du kan læse mere om ONEKEY ID her


.

Vil du vide mere om certgate?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.