Cybertruslen i 3 perspektiver, du kan omsætte i praksis

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on print
Reading Time: 3 minutes

Et inspirationsmøde for ledere, som vil opnå forretningsmæssige fordele ved cyberindsatsen

Dubex, Liga og Siscon er gået sammen for at opdatere dig på den aktuelle cybertrussel i Danmark. Du får samtidig værdifuld viden om hvordan du kan skabe forretningsmæssige værdi, når der skal implementeres konkrete sikringstiltag i din organisation. Det handler både om teknik, mennesker og processer, og deltager du i inspirationsmødet, får du indsigter fra førende eksperter på området. Dagen rundes af med en debat hvor vi vender perspektiverne i panelet, og hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

Inspirationsmødet er for dig, der har et ledelsesansvar, og du har mulighed for at deltage enten i Aarhus, Middelfart og København. Deltagelse er gratis, men der er et antal begrænsede pladser hvert sted.

Jacob Herbst

Cybertruslen i et ledelsesperspektiv

Jacob Herbst, Chief Technical Officer i Dubex A/S og medlem af det nationale Cybersikkerhedsråd 

Trusselsbilledet er under konstant forandring. Udviklingen viser, at cybersikkerhedsudfordringerne med digitaliseringen kun bliver mere kompleks, og samtidig kan cyberangreb have stadigt større konsekvenser. Det stiller krav til dig som leder, når du løbende skal sikre de nødvendige tilpasninger, for at ramme det rigtige sikkerhedsniveau. 

I dette indlæg bliver du opdateret på de mest aktuelle cybertrusler, som danske virksomheder og organisationer står overfor, og du får viden om hvordan du konkret kan omsætte trusselsbilledet til praktiske tiltag, der både omfatter teknik, proces og mennesker.  

Bjarke Alling

Identitet er det nye perimeter

Bjarke Alling, koncerndirektør i Liga ApS, formand for IT-branchens IT-sikkerhedsudvalg og formand for det nationale Cybersikkerhedsråd  

Dine medarbejderes digitale identiteter er eksponeret mod mere end 40% af alle de cybertrusler, din organisation risikerer at møde. CEO-fraud, ransomware og phising, for blot at nævne nogle få. Angrebene bliver hyppigere og til stadighed mere sofistikerede, og nødvendigheden af at vide præcis hvem der gemmer sig bag et brugernavn eller en e-mailadresse, har aldrig været mere nødvendigt.

I dette indlæg får du konkret viden om hvordan du skaber en robust identitetsstyring og hvilke mitigerende faktorer, der kan igangsættes, for at imødekomme en af tidens absolut største it-sikkerhedsmæssige udfordringer – den digitale identitet.

Lars Bærentzen

Effektiv compliance for øget sikkerhed

Lars Bærentzen, CEO i Siscon APS 

Som leder og virksomhed skal du forholde dig til risici samt en række nationale og internationale krav, regulativer og forordninger. Det kræver implementering af en række forskellige sikringstiltag. Overblikket over de implementerede sikringstiltag kan være svært at bevare, og i særdeleshed viden om hvorfor de enkelte tiltag er implementeret og hvad de konkret bidrager med, i det samlede sikkerhedsbillede.

Med den rette indstilling og værktøjer er det muligt at binde organisationens risici og sikringstiltag direkte op imod de enkelte compliancekrav og genbruge sikringstiltag på tværs af kravene. Med et blik for de organisatoriske rammer og systematikken som værktøjsunderstøttelsen bringer, bliver det enkelt for organisationen at skabe overblik over sikringstiltag, samt at balancere cyber-risikoen i forhold til kontrollerne. 

København

Tirsdag den 15. marts
klokken 13:00 – 15:30
 

 

Middelfart

Onsdag den 16. marts
klokken 9:00 – 11:30
 

 

Aarhus

Torsdag den 17. marts
klokken 13:00 – 15:30
 

 

Program

Middelfart

9:00 – 9:05 Velkomst

9:05 – 9:30 Cybertruslen i et ledelsesperspektiv
9:30 – 9:55 Identitet er det nye perimeter

9:55 – 10:30 Pause

10:30 – 10:55 Effektiv compliance for øget sikkerhed
10:55 – 11:25 Paneldebat

11:25 – 11:30 Afrunding

Aarhus og København

13:00 – 13:05 Velkomst

13:05 – 13:30 Cybertruslen i et ledelsesperspektiv
13:30 – 13:55 Identitet er det nye perimeter

13:55 – 14:30 Pause 

14:30 – 14:55 Effektiv compliance for øget sikkerhed
14:55 – 15:25 Paneldebat 

15:25 – 15:30 Afrunding 

Hvem kan deltage? 

Mødet er for dig, der er CISO, DPO, IT-sikkerhedschef, IT-chef, IT-arkitekt eller ansat i en lignende stilling, og som har behov for følge den aktuelle cybertrussel med et ledelses- og forretningsperspektiv.  

Pris

Deltagelse er gratis. Ved afbud senere end 24 timer før, eller udeblivelse, opkræves et no show fee på DKK 500,-. Vi følger corona-udviklingen nøje, og skulle eventet blive flyttet, vil det naturligvis være muligt at afmelde sig uden beregning.

Tilmelding

Der åbnes op for tilmelding til eventet ultimo januar 2022. Vil du være blandt de første til at få besked når der åbnes op for tilmelding, kan du tilmelde dig Ligas nyhedsbrev nedenfor:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on print

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.