ESET går sammen med Liga for at styrke tilstedeværelsen på det finske marked

ESET: The next generation endpoint security with android robot.

This post is also available in: Finnish

ESET, der i 30 år har været førende indenfor innovation af IT-sikkerhed og er den største EU-baserede virksomhed inden for internetsikkerhed, er gået sammen med den internationale softwaredistributør Liga for at styrke sin tilstedeværelse på markedet i Finland.

ESET er ikke ny i det nordiske marked, men vi får afgjort større mulighed for at tilbyde vores avancerede teknologi til finske forbrugere ved at styrke vores IT-kanal i Finland. Hvad enten det drejer sig om store, små eller mellemstore virksomheder eller almindelige computerbrugere, hilser vi derfor partnerskabet med Liga velkommen,” siger Miroslav Mikus, salgs- og marketingdirektør i ESET for Europa, Mellemøsten og Afrika.

 

Om ESET

I 30 år har ESET® udviklet brancheførende IT-sikkerheds-software og -services til virksomheder og forbrugere i hele verden. Med løsninger, der spænder fra slutpunkts- og mobilsikkerhed til kryptering og tofaktorgodkendelse, giver ESET’s højtydende og brugervenlige produkter forbrugere og virksomheder ro i sjælen, så de kan nyde deres teknologis potentiale fuldt ud. I al ubemærkethed beskytter og overvåger ESET 24/7 via opdatering af forsvarssystemer i realtid, så brugere kan være trygge, og virksomheder ikke oplever driftsafbrydelser.

Trusler, der udvikler sig, kræver en IT-sikkerhedsvirksomhed, der udvikler sig. Understøttet af R&D-centre i hele verden er ESET den første IT-sikkerhedsvirksomhed, der har opnået 100 Virus Bulletin VB100-point, idet ESET siden 2003, uden afbrydelse, har identificeret hver eneste “in the wild”-malware. Læs mere på www.eset.com, eller følg ESET på LinkedInFacebook og Twitter.

Vil du vide mere om ESET?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig – helt uforpligtende, naturligvis.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.