Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Afskaf passwordet til Offentlig Digitalisering 2019

13. marts kl. 09:00 - 14. marts kl. 16:00 CET

Afskaf passwordet med en nem og sikker logonløsning på chipkort. Se hvordan på Offentlig Digitalisering 2019

Farvel til passwordet – goddag til en sikrere og mere brugervenlig logonløsning.

Hos Liga på stand 40 kan du opleve, hvordan du kan skabe en digital identitet på et chipkort, som du derefter både kan bruge til blandt andet at logge på it-systemer og som dørkort.

Ved hjælp af selvbetjening på en touch screen udsteder du et kort på stedet, og kan derefter selv prøve, hvor enkelt det pludselig bliver at logge ind  – blot ved hjælp af kortet og en fire-cifret pinkode. Løsningen hedder SmartSignatur, og er en to-faktor-adgang, der gør det nemmere for brugeren i stedet for mere besværligt. Og samtidig gør det meget sikrere for virksomheden.

 

Chipkortet med SmartSignatur kan bruges:

  • til at logge på egne it-systemer
  • til at logge på offentlige selvbetjeningsløsninger hvor man skal bruge NemId-medarbejdersignatur
  • som dørkort
  • som follow-me print løsning
  • som betalingskort i automater, kantiner og udvalgte butikker.

 

Automatisering af adgangsrettigheder

SmartSignaturs løsning sparer også it-afdelingen for tid og penge, i og med at SmartSignatur kombineres med egne brugersystemer, så brugeradgange og rettigheder opdateres automatisk. Derudover er bestillingsprocessen så enkel, at medarbejderne selv kan bestille og udstede kortet, hvilket sparer yderligere tid. Den opnåede tidsbesparelse betyder i realiteten, at SmartSignatur bliver selvfinansierende.

 

Derfor er sikkerheden bedre – og derfor understøttes god compliance

Sikkerheden ved SmartSignatur er uovertruffen. Systemet byder på ægte to-faktor sikkerhed, hvor man logger ind med en pinkode i kombination med et chipkort. Brugerens krypterede nøgle ligger udelukkende på chipkortet og kan ikke benyttes uden pinkoden eller på systemer, som brugeren ikke er autoriseret til at bruge. Denne form for to-faktorsikkerhed bliver for eksempel bliver anvendt til betalingskortsystemer og militære procedurer.

SmartSignatur lever desuden op til den kommunale rammearkitektur i Danmark og understøtter kravene i Digitaliseringsstyrelsens ”National Standard for Identiteters Sikringsniveauer” samt den europæiske eIDAS-forordning på enten niveau 3 eller 4. SmartSignatur er også oplagt til at håndtere digitale identiteter i forhold til GDPR.

 

SmartSignatur understøtter compliance og rapportering om compliance

SmartSignatur bygger på de højeste internationale standarter for it-sikkerhed og bliver løbende revideret og opgraderet.

Lokale og nationale regler for persondata, udbetaling, prokura og andre godkendelser håndhæves og dokumenteres automatisk og systematiseret. Som et eksempel bliver brugerdata realtidsssynkroniseret. Det sikrer, at interne og eksterne regler bliver overholdt i forbindelse med oprettelse og nedlæggelse af brugere.

SmartSignaturs udvidelse med et Governance administrationsmodul gør det desuden enkelt at rapportere –  noget, der sparer tid  i forbindelse med it-revision og compliancerapportering.


 

SmartSignatur Pixibog

GUIDE: Sådan afskaffer du passwords

Få overblikket i denne illustrative pixibog om afskaffelse af passwords.

Pixibogen viser, hvordan du helt konkret kan afskaffe passwordet i din organisation ved hjælp af en proces i 4 enkle trin.

Du er velkommen til at dele bogen med kolleger og samarbejdspartnere.

Hent pixibogen her

 

Detaljer

Start:
13. marts kl. 09:00
Slut:
14. marts kl. 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map

Andet

Eventtype
Konference
Tilmelding
https://dit.dk/Konferencer/OffDig-2019/Tilmelding