Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mød Liga til Offentlig Digitalisering

6. September 2021 kl. 09:00 7. September 2021 kl. 16:00 CEST

Fundamentet for din Digitale Identitetsinfrastruktur

Den kontinuerlige digitalisering lægger et stort pres på mange kommuner og offentlige myndigheder. Du skal nå mere med mindre, og der råbes NSIS, GDPR, ISO27001, Security by Design, integration og rammearkitektur fra alle sider og kanter. Lige rundt om hjørnet venter desuden en ændring i den danske digitale identitetsinfrastruktur med NemLog-in3.

Men med det, følger også en række muligheder for at automatisere nogle af de tungere processer – endda samtidig med at it-sikkerheden højnes. Gør du det rigtigt fra start, har du lagt et solidt fundament for fremtiden. Mød Liga til Offentlig Digitalisering og læg fundamentet for den digitale transformation.

Om OffDig

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen – du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen. (Fra OffDig.dk )

OffDig konferencen finder sted den 6. – 7. september 2021 i Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus.

OffDig-universet foregår online hele år 2021 via Offdig.dk. Her kan du læse mere og tilmelde dig.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.