Kommende events

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Safeguard

17. december kl. 14:00 - 14:45 CET

Webinar Om Sophos.

Bliv opdateret om nyheder og aktuelle emner

Liga har i samarbejde med Sophos planlagt en række webinarer om de mest aktuelle emner og nyheder i Sophos’ produktportefølje.

Webinarerne er målrettet dig, der forhandler produkter eller services fra Sophos, og som gerne vil holde dig opdateret herom.

Alexander Hägglund er Sales Engineer hos Sophos og det er ham du kan møde til webinarerne. Hvert webinar omhandler et specifikt emne, men du er naturligvis velkommen til at stille spørgsmål til eksperten.

Kan du ikke deltage på dagen, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, så sender vi dig efterfølgende en optagelse webinaret, som varer ca. 45 minutter. 

Planlagte webinarer


Safeguard

December 17th 2018
2PM – 2:45PM
[/su_column]

Keep your data safe using Synchronized Encryption and your cloud shares encrypted with Safeguard, best-practices and a deep dive into administrating Safeguard.

Tilmeld dig her
[/su_row]

 

Detaljer

Dato:
17. december
Tidspunkt:
14:00 - 14:45
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Andet

Pris
0,- kroner. Det koster kun din e-mail.
Gennem Liga får du adgang til et væld af seminarer, kurser, tekniske træninger, webinarer og andre spændende og lærerige begivenheder. Det er ofte gratis at deltage og du kan nemt og enkelt tilmelde dig online.

Liga deltager på de årligt tilbagevendende messer som Offentlig Digitalisering, Infosecurity og Digitaliseringsmessen, men arrangerer også selv en række events, herunder gratis webinarer, kurser og intensive træningsforløb i samarbejde med softwareproducenter.

Vil du vide mere om de aktuelle arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Events.