Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sikker Digital Identitet ved Offentlig Digitalisering 2020

24. august kl. 09:00 - 27. august kl. 16:00 CEST

Offentlig Digitalisering 2020 med SmartSignatur og Micro Focus.

Glem alt om dine passwords og få samtidig en sikker digital identitet til OffDig 2020

Det bliver stadig mere krævende for virksomheder og myndigheder at håndtere IT-sikkerhed i takt med, at flere opgaver bliver digitaliseret. Her er derfor behov for en helt ny tilgang i den måde vi tænker på IT-sikkerhed. Sikker digital identitet er et nøgleelement når man som virksomhed skal beskytte sine data – og afløseren for usikker analog identitetskontrol.  

Opret selv din egen sikre, digitale identitet

Sikker digital identitet er, som følge af cybertruslen, blevet særdeles vigtigt i forbindelse med de seneste lovkrav der stilles til både private og offentlige virksomheder og organisationer. Lovkrav der kan findes i både de europæiske GDPR, eIDAS, NIS, PSD2 love og den danske NSIS standard. På forskellig vis stilles krav om hvordan digitale identiteter skal dannes, men også administreres og anvendes af brugerne. Typisk veksles mellem mere tekniske krav så som fysiske ID krav i forbindelse brugeroprettelse og 2-faktor validering til login. Til de mere administrative krav, at der er truffet passende tekniske foranstaltninger og at der foretages kontinuerlige risikovurderinger. På Ligas stand ved Offentlig Digitalisering kan du opleve, hvordan en sikker digital identitet skabes og hvordan den i hverdagen anvendes. Eksempelvis til at logge på it-systemer og/eller som identitets- og dørkort.  

Automatisering af adgangsrettigheder og selvbetjening

Ligas SmartSignatur løsning sparer organisationen for tid og penge, i og med at SmartSignatur kombineres med egne brugersystemer, så brugeradgange og roller- og rettigheder automatisk opdateres når der er ændringer. Selve bestillingsprocessen er så enkel, at medarbejderne selv kan bestille og udstede adgangskort.  

Sikkerheden på niveau betydelig eller niveau høj

Sikkerheden ved SmartSignatur overholder kravene i Digitaliseringsstyrelsens ”National Standard for Identiteters Sikringsniveauer version 2.0 (NSIS)” på enten niveau ”betydelig” eller niveau ”høj”. Systemet byder på ægte to-faktor sikkerhed, hvor man logger ind med en pinkode i kombination med et hardware token – et chipkort. Brugerens krypterede nøgle ligger udelukkende på chipkortet og kan ikke benyttes uden en selvvalgt pinkode. Denne form for to-faktorsikkerhed er anbefalet til overholdelse af artikel 9 og 10 krav i GDPR-forordningen.  

Oplæg om Sikker Digital Identitet ved OffDig

Ligas mangeårige samarbejdspartner og IT-forhandler Zispa er i år også at finde på Ligas stand. Zispas team består af dedikerede og talentfulde løsningsarkitekter, forretningsudviklere og teknikere, som gør det, der er svært, så simpelt og enkelt som muligt. Frank Helbo Christensen, partner og medejer af Zispa, holder indlæg ved Offentlig Digitalisering 2020 om hvordan virksomheder og organisationer kan opnå en sikker digital identitet:

Sikker Digital Identitet - den praktiske rejse
Overholdelse af lovgivning, styrket cybersikkerhed, styring af brugere og at nå alt i hverdagen er en balance enhver offentlig myndighed kender. Indlægget giver et helikopterperspektiv til en metode, en proces og teknologi, der muliggør, at man kan komme i mål med både brugerstyring, compliance krav og god it-sikkerhed.
Lær mere om sikker digital identiet >

Detaljer

Start:
24. august kl. 09:00 CEST
Slut:
27. august kl. 16:00 CEST
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://dit.dk/Konferencer/OffDig-2020

Sted

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps

Andet

Eventtype
Konference