Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Teknisk træning: Soliton Network Access Control – Aarhus

6. november kl. 08:30 - 13:00 CET

Gratis
Soliton Network Access Control

Tag kontrol over hvilke enheder der er koblet på netværket

Er du IT-forhandler, eller arbejder du med netværkssikkerhed? Så er denne tekniske træning i Network Access Controls for dig!

Network Access Control er ikke en ny disciplin inden for IT-sikkerhed, men historisk set har det været kompliceret at implementere og administrere – og det bør det ikke være. En god NAC-løsning kan nemlig både reducere risici og arbejdsbyrden på én og samme tid. Det kan du lære om på denne formiddags træning i Soliton Network Access Control. Hans-Peter Ponten fra Soliton er underviser på webinaret. Han har 30 års erfaring fra IT-sikkerheds branchen og  rådgiver til dagligt virksomheder om deres sikkerhedsstrategi.

 

Program

8:30 – Registrering og morgenmad

9:00 – Velkomst og introduktion

9:15 – Hvad er Network Access Control?

  • Men NAC har været død i 10 år?
  • Typer af NAC: inline vs. port-baseret
  • Kablet, trådløst og VPN

11:00 – Kaffepause

11:15 – Solitons NetAttes LAP / NetAttest EPS en NetAttest EPS-ap

  • NAC i den virkelige verden: Hvordan Soliton har hjulpet deres kunder

12:45 – Afrunding og Q&A

13:00 – Frokost og networking

 

Hvor og hvornår?

Træningen foregår i komfortable rammer på Comwell i Aarhus onsdag den 6. november fra klokken 8:30 til 13:00. Og du kommer ikke til at mangle noget. Der serveres nemlig både en let morgenmad, kaffe i løbet af dagen og sandwiches til frokost.

Comwell Aarhus.


Hans-Peter-Ponten-Soliton

Om underviseren

Hans-Peter Ponten er product manager hos Soliton, en førende IT-sikkerheds virksomhed i Japan og en upcoming spiller i Europa. Han har over 30 års erfaring i IT-sikkerheds branchen og rådgiver mange forskellige typer virksomheder om deres sikkerhedsstrategi, lige fra banker til myndigheder, politiet og den Katolske Kirke.

Hans-Peter har gjort det til sit mål at give kontrollen tilbage til IT-medarbejderen: det mest værdifulde redskab til at beskytte virksomhedsnetværk. Han tror på, at det er den eneste måde moderne virksomheder kan stå ansigt til ansigt med de sikkerhedsmæssige udfordringer såsom BYOD-politikker, at arbejde hjemmefra eller på farten, og – selvfølgelig – skyen.

Hvis du spørger Hans-Peter, går kontrol ikke nødvendigvis hånd-i-hånd med de nyeste og dyreste værktøjer. Kontrol kommer til dem som bruger deres hoved, har ro på, og som træffer foranstaltninger, der matcher deres specifikke situation.


Tilmelding og pris

Deltagelse på workshoppen er næsten gratis! Det koster kun din e-mail adresse til modtagelsen af vores nyhedsbrev. Udfyld formularen nedenfor, så er du tilmeldt eventet i Aarhus og vi sender vi dig snarest en bekræftelse. Der er også mulighed for at deltage i København.

Detaljer

Dato:
6. november
Tidspunkt:
08:30 - 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.comwellaarhus.dk/

Andet

Eventtype
Kursus