Få lækre Acronis polo t-shirts

Gratis t-shirts fra Acronis

Hvis du forhandler Acronis’ produkter eller er Acronis Managed Service Provider, har du nu muligheden for at bestille en lækker marineblå polo t-shirt med diskret Acronis-logo gennem Liga.

T-shirten kommer ikke til at koste dig noget – det er en gave fra Acronis som tak for godt samarbejde. Polo t-shirten er i en god kvalitet og er tiltænkt jer som forhandlere og til udvalgte slutkunder.

Kampagnen er slut og det er desværre ikke længere muligt, at bestille t-shirts.

Som gave eller til dig selv

T-shirten giver jer mulighed for at være godt klædt på og derudover vise jeres begejstring for Acronis, også hvis I er ude hos kunder, der potentielt kunne være interesserede i en backup-løsning fra Acronis som for eksempel Acronis Backup Cloud.

Derudover kan polo-tshirten bruges som gave til udvalgte slutkunder, men husk diskret at tjekke hvilken størrelse, de bruger, før du bestiller.

 

Op til fem eksemplarer

T-shirten kan bestilles både i herre- og damestørrelser. Du kan bestille op til fem eksemplarer af den fine T-shirt pr forhandler gennem Liga (så længe lager haves) – vi har et loft på i alt 100 t-shirts. De 100 eksemplarer bliver fordelt til de forskellige Acronis-forhandlere efter først til mølle-princippet – så du skal altså ikke vente for længe med at bestille.

 

Om t-shirten

T-shirten er af mærket Gildan Premium Herrepolo og Gildan Premium Damepolo. Den har en god kvalitet i hundrede procent bomuld, og i forkrympet bomuldspique, der holder pasformen længe. Polo t-shirtsene er behagelige og bløde og har både strikkede ærmekanter og strikket krave. Både herremodellen og damemodellen kan bestilles i størrelserne small, medium, large, ekstra large og ekstra ekstra large.

Kampagnen er slut og det er desværre ikke længere muligt, at bestille t-shirts.

Bliv Acronis Managed Service Provider

Der er mange gode grunde til at blive Acronis Managed Service Provider, og her tænker vi ikke primært på de lækre t-shirts – selv om de vitterligt er i en dejlig kvalitet…

Her kan du læse mere om mulighederne for at blive Acronis Managed Service Provider.

 

Karsten Rasmussen: “Vi sparer halvfems procent af tiden – og har økonomisk sikkerhed”

En af dem, der er rigtig glad for at være Acronis Managed Service provider er Karsten Rasmussen fra &Rasmussen ApS.

Du kan høre om hans erfaringer som MSP her og læse, hvordan Acronis Backup Cloud har gjort arbejdslivet enklere for både ham og hans kunder.