Få lækre Acronis polo t-shirts

Gratis t-shirts fra Acronis

Hvis du forhandler Acronis’ produkter eller er Acronis Managed Service Provider, har du nu muligheden for at bestille en lækker marineblå polo t-shirt med diskret Acronis-logo gennem Liga.

T-shirten kommer ikke til at koste dig noget – det er en gave fra Acronis som tak for godt samarbejde. Polo t-shirten er i en god kvalitet og er tiltænkt jer som forhandlere og til udvalgte slutkunder.

 

Som gave eller til dig selv

T-shirten giver jer mulighed for at være godt klædt på og derudover vise jeres begejstring for Acronis, også hvis I er ude hos kunder, der potentielt kunne være interesserede i en backup-løsning fra Acronis som for eksempel Acronis Backup Cloud.

Derudover kan polo-tshirten bruges som gave til udvalgte slutkunder, men husk diskret at tjekke hvilken størrelse, de bruger, før du bestiller.

 

Op til fem eksemplarer

T-shirten kan bestilles både i herre- og damestørrelser. Du kan bestille op til fem eksemplarer af den fine T-shirt pr forhandler gennem Liga (så længe lager haves) – vi har et loft på i alt 100 t-shirts. De 100 eksemplarer bliver fordelt til de forskellige Acronis-forhandlere efter først til mølle-princippet – så du skal altså ikke vente for længe med at bestille.

 

Om t-shirten

T-shirten er af mærket Gildan Premium Herrepolo og Gildan Premium Damepolo. Den har en god kvalitet i hundrede procent bomuld, og i forkrympet bomuldspique, der holder pasformen længe. Polo t-shirtsene er behagelige og bløde og har både strikkede ærmekanter og strikket krave. Både herremodellen og damemodellen kan bestilles i størrelserne small, medium, large, ekstra large og ekstra ekstra large.

  • Husk at skrive model, størrelse og antal.

Backup kan løses!

Gratis webinar: Teknisk træning i Acronis Backup Cloud

Kender du Acronis Backup Cloud? Deltag i en teknisk gennemgang, hvor du samtidigt kan få svar på dine spørgsmål.

På webinaret lærer du blandt andet hvordan du opsætter en backup plan (server, WM, Office 365), hvordan du opsætter kundekonti og kundegrupper, og hvordan du kan rebrande det grafiske brugerinterface. Det er gratis at deltage.


Læs mere om webinaret og tilmeld dig her

Bliv Acronis Managed Service Provider

Der er mange gode grunde til at blive Acronis Managed Service Provider, og her tænker vi ikke primært på de lækre t-shirts – selv om de vitterligt er i en dejlig kvalitet…

Her kan du læse mere om mulighederne for at blive Acronis Managed Service Provider.

 

Karsten Rasmussen: “Vi sparer halvfems procent af tiden – og har økonomisk sikkerhed”

En af dem, der er rigtig glad for at være Acronis Managed Service provider er Karsten Rasmussen fra &Rasmussen ApS.

Du kan høre om hans erfaringer som MSP her og læse, hvordan Acronis Backup Cloud har gjort arbejdslivet enklere for både ham og hans kunder.