Forstå NemLog-in3 på det strategiske niveau

Reading Time: 2 minutes

- og hvad ændringerne har af betydning for din organisation

Den kontinuerlige digitalisering lægger et stort pres på mange kommuner og offentlige myndigheder. Du skal nå mere med mindre, og der råbes NSIS, GDPR, ISO27001, Security by Design, integration og rammearkitektur fra alle sider og kanter. Lige rundt om hjørnet venter desuden en ændring i den danske digitale identitetsinfrastruktur. Det sker, når NemID og NemLog-in2 skal udskiftes med MitID og NemLog-in3. Igen skal du tage stilling til din infrastruktur og om den lever op til gældende standarder.

Men med introduktionen af NemLog-in3 følger også en række muligheder for at automatisere nogle af de tungere processer, som i dag håndteres manuelt i HR eller IT-afdelingen – endda samtidig med at it-sikkerheden højnes.

Den nye infrastruktur bag NemLog-in3

Deltager du i vores webinar, bliver du klogere på den nye infrastruktur bag NemLog-in3, og hvilken betydning de medfølgende projekter har for din organisation, når Digitaliseringsstyrelsen deler ud af den nyeste viden på området. Du lærer også hvordan projektet – hvis det gribes rigtigt an – både kan føre til en øget sikkerhed og en højere grad af automatisering, så medarbejderne kan bruge tiden på værdiskabende aktiviteter, fremfor manuelle opgaver. Gør du det rigtigt fra start, har du lagt et solidt fundament for fremtiden.

Webinaret er for dig, der er IT-chef eller IT-ansvarlig og arbejder strategisk med IT og digitalisering.

Se også: NemLog-in3 og arkitekturen – disse opgaver skal du forberede dig på

Program:


10:00 – 10:05
    Velkomst og introduktion af Iben Busch, Liga ApS.

10:05 – 10:25    Forstå NemLog-in3 og omlægningen i den danske identitetsinfrastruktur. Indlæg af Tue Odd Langhoff, Business Architect hos Digitaliseringsstyrelsen.

10:25 – 10:35    Hvordan NemLog-in3 åbner døren for øget sikkerhed og en høj grad af automatisering. Bjarke Alling, Koncerndirektør hos Liga, formand for IT-Branchens IT-sikkerhedsudvalg og Formand for det Nationale Cybersikkerhedsråd. 

10:35 – 10:45    Hvordan friktionsløs brugervalidering af danske og udenlandske medarbejdere gribes an. Lars Møller Kristensen, VP Product Management hos Signicat.

10:45 – 11:00    Q&A – stil spørgsmål til oplægsholderne

Tid og sted

Webinaret afholdes online på live-streaming platformen Vimeo.
Torsdag den 24. juni kl. 10:00 – 11:00.

Tilmeld dig her

Udfyld formularen nedenfor, så er du tilmeldt webinaret den 24. juni kl. 10:00. Har du ikke mulighed for at deltage på dagen, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel. Så sender vi dig efterfølgende optagelsen.

Obs! Eventet er afholdt og det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Du kan læse mere om NemLog-in3 her:

Liga logo purple.
Signicat logo
Digitaliseringsstyrelsen logo

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.