GlobalID Partner Webinar

Reading Time: < 1 minute

Byg videre på det dine kunder allerede har - og øg sikkerheden markant

Liga GlobalID er sikkerhedsplatformen, der adresserer tidens største cybertrusler ved effektivt at beskytte brugerkonti mod misbrug. Brugerne slipper for gentagne og komplicerede password skift, og anvendelsen af ægte to-faktor løfter sikkerheden til højeste niveau.

Med Liga GlobalID kan du nemt håndtere hele brugerkontoens livscyklus – lige fra oprettelse og enrollment til vedligehold og nedlæggelse. Du kan udnytte den infrastruktur din kunde allerede har og få adgang til selvbetjent udstedelse af valgfrie 2-faktor metoder, id-validering af brugeren på baggrund af eID (pas, MitID, AzureAD mv.), samt lokal IdM og værktøjer til rapportering af alle events.

Webinaret er for dig, der er IT-forhandler eller konsulent, og du får en grundlæggende introduktion til GlobalID, så du bliver klædt på til at sælge produktet. Vi giver dig et overblik over hvilke målgrupper, der kan være interessante for dig som forhandler at henvende sig til, og vi giver dig salgsargumenter du kan anvende i samtalen med kunden. Til slut får du en gennemgang af Ligas demostudie, hvor du som forhandler har mulighed for at invitere din kunder ind til en online session og i praksis vise GlobalID frem. Det fortæller vi mere om på webinaret.

Program: 

  • Liga GlobalID produktpræsentation
    Jens Nielsen, CEO i Liga
  • Sådan sælger du GlobalID – Målgrupper i markedet
    Bjarke Alling, Medlem af det Nationale Cybersikkerhedsråd, formand for IT-Branchens IT-sikkerhedsudvalg og koncerndirektør i Liga
  • Demostudie
  • Spørgsmål og svar

Webinaret finder sted tirsdag den 1. marts kl. 11:00 til 12:00. 

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.