IDENTITY & ACCESS MANAGEMENT

Reading Time: < 1 minute

Styring af virksomhedens identiteter giver øget sikkerhed

Systemunderstøttet brugerrettighedsstyring har været på agendaen i 20-25 år. Først som en måde at effektivisere IT-afdelingens arbejde på og senere som et compliance-værktøj. Alligevel er det først i de seneste år, at brugerrettighedsstyring for alvor er kommet op på CxO level og har fået sin helt egen agenda, blandt andet accelereret af GDRP og talrige Cyber-angreb.

Som borger er det let at forstå behovet for at beskytte adgang til egne data i de offentlige systemer, og at NemID/MitID er en fantastisk metode til at autentificere sig entydigt på. Men det samme gør sig gældende i virksomheden. Der er samme høje krav til beskyttelse af data, herunder persondata, og samme høje krav til at kunne identificere en fysisk person entydigt.

Alligevel ser vi gang på gang, at der ikke findes én autoritativ kilde for identiteter i virksomheder, eller at man ikke helt har fået processerne omkring brugerrettighedsstyring på plads. Årsagen er sikkert, at brugerrettighedsstyring er en rigtig svær disciplin, fordi det netop ikke kun er en IT-disciplin, men også involverer hele forretningen og dermed alle de gamle indgroede vaner, som er så svære at komme til livs. (Fra eventets website)

På konferencen får du blandt andet sat fokus på:

  • Forretningens involvering i IAM-projekter
  • IAM i skyen, fordele og ulemper, afvejningen mellem customisering kontra forandringer i organisationens processer
  • Fysisk sikkerhed, hører det til IAM?
  • Hvor langt er vi med NSIS?
  • Kan traditionel IAM beskytte IOT devices?
  • ZeroTrust, hvordan hænger det sammen med IAM?
  • Fra naivitet til accepteret kompromis – en IAM-rejse
  • NemLog-In3 – hvor langt er vi?
Hør Ligas Bjarke Alling tale på Identity & Access Management konferencen.  

Konferencen finder sted i Tivoli Hotel og Congress Center i København den 3. februar 2022.

Du kan læse meget mere om konferencen, samt tilmelde dig her

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.