Infosecurity 2017 i Øksnehallen

Infosecurity 2017 Mød Liga den 3 og 4 maj

Kom med til Danmarks største it-sikkerhedsevent og forbedr din forretning.

Den 3. og 4. maj i Øksnehallen er det tid til Danmarks største it-sikkerhedsmesse –  Infosecurity 2017.  Et tilbagevendende årligt arrangement med mere end 2000 besøgende. I  år kan du møde 80 udstillere, 80 seminarer og opleve 22 keynotes på messen, der omfatter alt fra Internet of Things til industriel it-sikkerhed, compliance og cloud security.

 

 

Mød Liga på Infosecurity 2017

På IT-messen kan du naturligvis møde os fra Liga og høre nærmere om dine muligheder for at tilbyde dine kunder produkter og services med løsninger fra Acronis og Sophos.
Både Acronis og Sophos har gennemarbejdede og brugervenlige it-sikkerheds, storage- og backup-løsninger, der gør livet lettere for dig som forhandler  – og hverdagen sikrere og enklere for dine kunder.

Det kan ganske enkelt forbedre din forretning at dukke op til Infosec 2017.

 

Acronis-forhandler: Jeg sparer 90 pct af min tid på cloud backup

Karsten Kristensen fra it-virksomheden &Rasmussen ApS vurderer, at Acronis Backup Cloud har gjort, at han har sparet cirka 90 procent af den tid, han før brugte på at administrere og servicere sine kunders backup-løsninger.

 

Sophos Synchronized Security

Liga repræsenterer Sophos på messen, og du vil kunne høre om det nyeste og mest banebrydende inden for Synchronized Security.

Men hvad er Synchronized Security? Det betyder på godt dansk,  at alle de forskellige foranstaltninger inden for en organisations it-sikkerhed løbende kommunikerer med hinanden. Og det giver konkrete fordele og optimerer sikkerheden.

 

Hvorhenne på messen kan du finde os?
På Infosecurity 2017 finder du Liga ved messestand 921 – ikke så langt fra caféen.