Effektiv og automatiseret integration med MitID Erhverv – også uden NSIS-erklæring

Reading Time: < 1 minute

Et pilotprojekt for udvalgte virksomheder er påbegyndt, og med generel udrulning til alle danske virksomheder og institutioner fra oktober, tager Digitaliseringsstyrelsen nu fat på anden etape af implementeringen af MitID i Danmark og udfasningen af NemID Medarbejdersignatur. Det falder sammen med, at NSIS træder i kraft. MitID Erhverv kan herefter benyttes som én løsning til identifikations- og rettighedsadministration i interaktionen med offentlige institutioner og al selvbetjening.

Webinar om MitID Erhverv i 2 afsnit

Med dette webinar i 2 afsnit leverer vi en informativ og vejledende guide til mulighederne for implementering af MitID Erhverv. I første afsnit gennemgår, hvordan man opnår en enkel, automatiseret brugerintegrering til MitID Erhverv, og dermed slipper for ressource- og tidkrævende manuelle processer. Andet afsnit forklarer, hvordan man kan overgå til MitID Erhverv uden at skulle lave NSIS-erklæring.

1. afsnit

Automatiseret brugerintegration til MitID Erhverv

Snart udfases NemID medarbejdersignatur og dine brugere skal indrulleres til MitID Erhverv. I dette tekniske webinar viser vi dig hvordan man automatiserer brugerintegrationen til MitID Erhverv, så man undgår tidskrævende, manuelle processer.

2. afsnit

MitID Erhverv uden NSIS-erklæring

Samtidig med at virksomheder kan begynde deres implementering af MitID Erhverv, træder NSIS, der tager udgangspunkt i og er i tråd med eIDAS-reguleringen, i kraft. I dette webinar viser vi dig et setup set fra brugerens perspektiv, som gør, at organisationer kan overgå til MitID Erhverv uden at skulle lave NSIS-erklæring.

Kom i gang med MitID Erhverv

Vil du have et skøn over projektet med MitID Erhverv i netop din organisation er du velkommen til at booke et uforpligtende møde med os, til en gennemgang af GlobalID og jeres infrastruktur.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.