Lær om SUSE CaaS Platform

SUSE CaaS Workshop with Kubernetes

Container as a Service Platform med Kubernetes

SUSE CaaS Platform er en managementløsning, der gør det lettere for IT- og DevOps-professionelle at implementere, administrere og skalere containerbaserede applikationer og services – on-premise eller i skyen.

Platformen inkluderer Googles orkestreringssoftware Kubernetes til deployment, skalering, load balancing, logging og monitorering. Det kan du lære om, når Liga i samarbejde med SUSE afholder gratis workshops i København og Aarhus. SUSE’s ekspert på container står for undervisningen, der foregår på engelsk.

Med SUSE CaaS Platform har du alle de værktøjer du skal bruge til at udvikle og deploye container-applikationer effektivt, til at skalere, orkestrere og automatisere hele dit container-miljø, og give medarbejdere hurtig og nem adgang til container-services. Alt sammen samlet i én enkel managementløsning: SUSE Caas Platform.

 

Med SUSE CaaS Platform kan du:

  • Opnå hurtigere time-to-value med en container-management platform bygget på førende teknologier, og leveret som en komplet pakke, med alt hvad du behøver for hurtigt at tilbyde container-services.
  • Forenkle styring og kontrol af din containerplatform med effektiv installation, nem skalering og automatisering af opdateringer.
  • Udvide din forretning og maksimere afkastet, med en fleksibel og nutidig container-service løsning.

 

Gratis workshop om SUSE Container solution i København og Aarhus

Vil du lære mere om SUSE CaaS Platform og Kubernetes? Liga afholder i samarbejde med SUSE to workshops i henholdsvis København og Aarhus. Her kan du lære alt om SUSE CaaS platformens funktionaliteter, installation, setup og best practices. Du lærer også hvordan du konfigurerer og monitorerer systemet med Kubernes. Se deltaljerne for hvert seminar ved at vælge den by, hvor du ønsker at deltage.

 

Tilmelding: København, tirsdag den 29. januar

Tilmelding: Aarhus, torsdag den 31. januar


Hvem er Liga?

Liga er SUSEs distributør i Danmark, Sverige, Færøerne og Grønland – og har været det siden 2000. Liga afholder løbende events og workshops i samarbejde med SUSE. Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte os.