LANCOM Management Cloud – Software defined networking

LANCOM Management Cloud webinar

Konfigurer dit netværk med LANCOM Management Cloud

LANCOM Management Cloud er verdens første centralized network management løsning, der intelligent organiserer, optimerer og styrer hele din netværksarkitektur. Den nyeste software-defined netværksteknologi forenkler leveringen af integrerede netværk drastisk – den manuelle konfiguration af individuelle enheder er blevet en ting fra fortiden. 

LANCOM Management Cloud byder blandt andet på:

  • Kontrol af hele netværket med ét system
  • Radikalt forenklet og automatiseret konfiguration
  • Tilgængelighed som offentlig cloud og privat cloud
  • Uovertruffen skalerbarhed til netværk af enhver størrelse
  • Et unikt system til maksimale besparelser i tid og omkostninger

 

Lær om LANCOM Management Cloud på dette webinar

Lutz Linzenmeier, der er Senior Sales Cloud Specialist International hos LANCOM er indlægsholder på webinaret, der finder sted torsdag den 24. maj fra klokken 11:00 til 12:00. Du kan deltage via computer, tablet eller smartphone, men vi anbefaler du har høretelefoner tilsluttet.

Har du ikke mulighed for at deltage på selve dagen, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel – så sender vi dig efterfølgende en optagelse af webinaret. 

Tilmeld dig webinaret her

 


Hvor: Online
Dato: Den 24. maj
Tid: Klokken 11:00 – 12:00
Tilmelding: Gratis – tilmeld dig her.


Hvad er Hyper Integration?


Den nyeste teknologi på markedet

LANCOM Management Cloud, der er baseret på software-defined netværksteknologi, erstatter den tidligere manuelle enhedskonfiguration ved hjælp af automatiseret netværksorkestrering. Alt administratoren skal gøre er at angive den generelle ramme for netværksdesignet. Administrative opgaver, der tidligere tog timer eller dage at fuldføre, bliver nu taget hånd om inden for få minutter eller få klik.

 

Kombinationen af SD-WAN, SD-LAN & SD-WLAN

Alle nuværende LANCOM-enheder, herunder routere, gateways, switches og access points, understøtter SDN-teknologi. Det fastsætter hjørnestenen for en ny dimension af netværksadministration med LANCOM Management Cloud: For alle komponenter, er konfigurationerne centralt og automatisk kompileret og rullet ud.

 

SD-WAN 

SD-WAN skaber automatisk og dynamisk sikre IPSec VPN-forbindelser mellem steder, herunder netværksvirtualisering på tværs af WAN (wide area network). Et museklik er alt, hvad der kræves for at aktivere VPN-funktionen og vælge de påkrævede VLAN’er for hvert sted. Den besværlige individuelle konfiguration af de to tunnel endpoints er simpelthen ikke længere påkrævet.

 

SD-LAN 

SD-LAN orkestrerer portprofilerne for hver switch og tildeler automatisk den nødvendige netværkskonfiguration, f.eks. de påkrævede VLAN’er. Ved et klik med en mus, skiftes til konfigurationer, der er fuldt ud tilpassede til access points og routerne på hvert sted, og som rulles ud eller opdateres samtidigt.

 

SD-WLAN 

SD-WLAN letter den automatiske konfiguration af flere WLAN’er (multi-SSID), herunder for eksempel adskillelsen af hotspot-netværk. Alt, hvad der skal specificeres her, er SSID-godkendelsesmetoden og om nødvendigt båndbreddebegrænsningerne for hvert WLAN. De WLAN-profiler, der oprettes på denne måde, rulles ud eller opdateres på et vilkårligt antal adgangspunkter og WLAN-routere på de forskellige websteder – blot ved at klikke med musen.

 

Du kan læse mere om LANCOM her.