Liga udpeget som en Vendor to Watch

Reading Time: 2 minutes

Hvert år udgiver den internationale analyseorganisation KuppingerCole Analysts AG deres Leadership Compass of Providers of Verified Identity-rapport, der giver et overblik over de førende leverandører af innovation og services inden for validerede digitale identiteter. På listen over Vendors to Watch i dette års udgave er Liga kommet med.

KuppingerCole Analysts AG er blandt de analyseinstitutter i verden, der er anerkendt for at levere de bedste analyser, vurderinger og anbefalinger af løsninger til håndtering af identity and access management og dermed services til validering af digitale identiteter. Deres Leadership Compass of Providers of Verified Identity-rapport omfatter leverandører, som beskæftiger sig med hele processen med at validere og verificere identiteter; fra den initiale registrering og onboarding til autentifikation og revalidering. Altså full-service løsninger, fx som GlobalID gennem sikring af brugerkonti med én platform, der understøtter hele håndteringsprocessen.

I år har KuppingerCole Analysts AG inkluderet Liga i deres Leadership Compass of Providers of Verified Identity-rapport.

Som et supplement til rapportens Leadership Compass er nemlig en liste med en form for runner-ups: Vendors to Watch. Det er leverandører, der endnu ikke er blevet underkastet deres endelige og meget dybdegående audit, men som vurderes til at være leverandører af relevante løsninger og mulige kandidater til deres Leadership Compass i nær fremtid.

Det er naturligvis en stor ære at få denne anerkendelse fra en af verdens førende analyseinstitutioner inden for identity and access management.

Validerede og verificerede digitale identiteter er en forudsætning for, at vi kan arbejde, handle, deltage og interagere med hinanden digitalt. Både nationalt og internationalt. Derfor skal vi hele tiden forsøge at være på forkant og skabe forudsætningerne for, at alle har den optimale adgang til løsningerne, der kan understøtte dette. Med KuppingerColes anerkendelse kommer en forhåbning om, at vi er og fortsat vil være en bidragyder til dette.

Ikke første gang: Benchmarkingen af GlobalID

I 2021 gennemførte KuppingerCole Analysts AG en analyse af status på cybersecurity i Europa, med særligt fokus på identity and access management. En analyse, der i høj grad italesatte de store udfordringer og det bydende behov for implementeringen af NIS2 og brug af validerede digitale identiteter.

I forbindelse med analysen gennemførte KuppingerCole Analysts AG også en benchmarking af Ligas GlobalID for en vurdering af, om den kunne være del af løsningen og give adgang til implementering af standarderne formuleret med eIDAS og etablering af netværk af validerede digitale identiteter og dermed fremme NIS2-compliance. Dette var en benchmarking, som GlobalID bestod.

Læs mere

A SINGLE PLATFORM FOR SECURING USER ACCOUNTS

Identity is the new perimeter. Address the most urgent cyber security issue with our GlobalID Platform for securing your users.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.