Liga ApS Software Distributør i Norden

This post is also available in: Engelsk Swedish

Lindist AB er fremover en del af Liga

og videreføres under navnet Liga AB

For yderligere information, kontakt Jens Nielsen jn@liga.com tlf: +45 26 20 95 06

eller Daniel Osser do@liga.com tlf: +46 709 759 527

Liga udvider sine nordiske forretningsaktiviteter

Liga udvider sine nordiske forretningsaktiviteter med opkøb af svensk selskab, der i fremtiden skal servicere Sverige og Finland. Derudover vil Liga fremover sætte skub under salget af Eset antivirus på det finske marked.

Liga-koncernen har pr 1. december overtaget det svenske distributionsselskab Lindist AB, som videreføres under navnet Liga AB.

“Overtagelsen en del af vores amibitøse, nordiske vækststrategi – vi overfører Ligas succesfulde danske forretningsmodel til Sverige og Lindist AB bliver videreført  under navnet Liga AB,” fortæller Jens Nielsen, administrerende direktør for Liga ApS og ny direktør for Liga AB.

Lindist og Liga er ikke et nyt bekendtskab – Lindist har arbejdet sammen med Liga siden 1999.

Med købet af Lindist AB bliver Liga en samarbejdspartner på nordisk plan

Det fremtidige Liga AB vil have hovedkontor i Stockholm, og kommer til at dække både det svenske og det finske marked. Produktmæssigt kommer Liga AB til at have fokus på  IT-sikkerhedsprodukter, infrastruktur og compliance, GDPR og identity management.

Liga ABs produktpalette i Sverige og Finland bliver blandt andet Acronis, Avira, Eset, SEP, Micro Focus, Niksun, SUSE, og SmartSignatur.

Eset: Et overset produkt

Liga har derudover indledt et fremstød for antivirusproduktet Eset på det finske marked. Også det er udtryk for den nordiske vækststrategi:

“Eset er et kvalitetsprodukt, som i Norden ikke har fået den opmærksomhed, det fortjener. Det har eksisteret i 25 år og er blandt det ypperste inden for end point beskyttelse. Vi er derfor meget glade for at have indgået et samarbejde med Eset om det finske marked, ” siger Jens Nielsen, adm. direktør for Liga ApS og nu også Liga AB.

Flere oplysninger
 Adm. direktør Jens Nielsen, +45 26 20 95 06, jn@liga.com

Om Liga

Liga leverer software, som hjælper virksomheder og det offentlige med at flytte sig ind i den digital tidsalder.

Liga sælger varer i hele Norden og kun via forhandlere.

Vi arbejder dagligt med formidling af nyheder og information om vores teknologier. Vi tilbyder teknisk træning, bistår aktivt med salgskampagner og med at få handlerne afsluttet.

 

Ny koncernstruktur
Liga ApS, Liga AB og Liga Software ApS er de tre søsterselskaber som nu indgår i Liga-koncernen, ejet af moderselskabet Liga Invest.

Jens Nielsen er direktør for handelsselskaberne Liga ApS og Liga AB, mens stifteren af Liga-koncernen, Bjarke Alling, er direktør for udviklingsselskabet Liga Software ApS.