Liga and Criipto logo
Live-hack:

Sådan undgår du phishing-forsøg med MitID Erhverv

TIRSDAG den 24. Januar 2023 kl. 11:00 – 11:30

Oplev et live phising-angreb med MitID

Phishing er en af de mest almindelige former for cyberkriminalitet. Men selvom problemet er alment kendt, er succesraten for de cyberkriminelle høj, fordi angrebene bliver mere sofistikerede og vanskeligere at genkende.

Phishing med MitID er et af de nyeste værktøjer i kassen med metoder de kriminelle anvender, men med viden og rette sikkerhedsforanstaltninger, kan hacket helt undgås.

Deltag i Liga og Criipto’s webinar, så viser vi dig hvordan hackerne lykkes med at bruge MitID til phishing-angreb, step-for-step, og hvilke metoder du kan tage i anvendelse for helt at undgå det. Vi slutter af med en Q&A-session, hvor du kan stille spørgsmål om MitID Erhverv.

Derfor er phishing et problem

Hvem kan du møde på webinaret?

Criipto er en af 5 certificerede brokere af MitID. Liga leverer integration til MitID og har siden 2014 arbejdet med NemID medarbejdersignatur. MitID Erhverv erstatter NemID medarbejdersignatur og rulles ud til mere end 340.000 danske virksomheder fra oktober 2022 og frem mod juni 2023.

Liga and Criipto logo

Oplægsholdere

Bjarke Alling

Bjarke Alling

Produktansvarlig i cybersikkerhedsvirksomheden Liga, nuværende medlem og tidligere formand for det Nationale Cybersikkerhedsråd, og medlem af IT-branchens IT-sikkerhedsudvalg.

Niels Flensted-Jensen

Niels Flensted-Jensen

Softwareingeniør, medstifter og direktør i Criipto, som leverer login- og signaturløsninger til nordeuropæiske virksomheder.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.