Micro Focus logo.

Micro Focus: Verdens syvende største softwareproducent

Micro Focus er et verdensomspændende it-firma – og en af verdens største software-producenter. Nærmere bestemt er Micro Focus det syvende største ‘pure play’ softwareproducent i verden – hvilket betyder, at firmaet kun fokuserer på software og dertil knyttede konsulentydelser.

 


.

Micro Focus er vokset løbende gennem opkøb

Gennem en opkøbsstrategi har firmaet vokset løbende, og har blandt andet opkøbt eller fusioneret med HPE, Hewlett Packard Enterprise HPE software business, og Attachmate Group inklusiv Novell, SUSE  – der som noget særligt udelukkende laver open source software – og NetIQSUSE fortsætter som det eneste firma under eget varemærke.

Virksomheden hjælper tusindvis af virksomheder og organisationer overalt på jorden med vedvarende at være produktive og samtidig sikre en høj sikkerhed og let administration.

 

Har unikt stor produktpalette til virksomheder i alle størrelser

Firmaets fokus er rettet mod dagens verden, som er social, mobil og findes på mange platforme. Løsningerne inkluderer blandt meget andet endpoint management, samarbejds- og fil- og netværksløsninger.

Micro Focus leverer software til virksomheder i alle størrelser, og i og med virksomheden er så stor, har den en meget bred produktpalette – helt nøjagtig 289 forskellige softwareprodukter.

Micro Focus og Liga i Danmark og Sverige

Liga er distributør for virksomheden i både Danmark og Sverige, og har et grundigt, personligt kendskab til Micro Focus’ produkter. De produkter, Liga distribuerer er driftsløsninger og sikkerhedsprodukter inden for områderne:

– Identity Management og Governance – herunder produkter, der kan indgå som komponent i Ligas eget SmartSignatur

– Security information og event management (SIEM)

– Endpoint security and management


.

Vil du vide mere om løsninger fra Micro Focus?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. Det er naturligvis helt uforpligtende.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

.

Mere end 5.800 medarbejdere i R&D

Virksomheden er britisk med hovedsæde i Newberry og har omkring 20.000 medarbejdere. Det store fokus på udvikling afspejles i at mere end 5.800 af de 20.000 medarbejdere arbejder med R&D, som er daglig tale for Research & Development.