This post is also available in: Engelsk

Mobilitet

Mobile first er blevet en fast standard i mange virksomheder. Men hvordan løses denne opgave?

Mobilitet

 

Mobile Device Management

IT eksperter er nød til at administrere og sikre smartphonce, tablets, bærbare og standard desktop maskiner. Imidlertid er alle de mobile enheder typisk anvendt og administreret lokalt og individuelt. Dette øger blot risiko og kompleksitet.

For at åbne for BYOD er simplicitet og sikker administration centralt. Mobile Device Management (MDM) er værktøjer som er bygget til den IT afdelingen der ønsker at tillade mobile enheder og mobile arbejdspladser. Med Mobile Device Management kan man administrere og sikre de mobile enheder, indhold og deres applikationer med en bruger fokuseret tilgang og en forenklet oplevelse for både den enkelte bruger, men også IT administratoren.

Læs mere om Mobile Device Management hos Micro Focus og Sophos.

Enterprise filesharing

Data, filer og indhold er hjerteblod i enhver virksomhed. Når medarbejderne benytter fildelingstjenester som ikke er godkendte af virksomheden udgør det en alvorlig risiko for blandt andet tab af data.

Enterprise filesharing løsninger er specielt designet til virksomheder for at give let og sikker adgang til at dele og tilgå indhold og filer, samtidig med at IT administratoren har fuld kontrol over virksomhedens data og filer gennem blandt ande drectory integration (som giver ubesværet brugerstyring), detaljeret styring af sikkerhedspolitikker, indholdskontrol og compliance samt fuld logging (som giver synlighed omkring adgang til indhold, ændringer og deling).

Enterprise filesharing løsninger er en let, komplet og sikker on-premise løsning, som giver fuld kontrol over data og sikkerhed overalt og fra enhver enhed – smartphone, tablet, laptop, PC eller Mac.

Læs mere om Enterprise filesharing hos Micro Focus og Acronis

Sikker net-adgang

Udviklingen i netværkssikkerhed er forkuserer mere på, at se dybere og dybere ind i de enkelte datapakker og fortsat udbygge perimeter sikkerhedsmodellen. Mærkeligt nok sker dette i en tid hvor hele verdensbilledet flytter sig mod mobilitet og cloud tjenester og fuldstændigt eliminerer virksomhedens netværk. Ny tækning og nye tilgange er nødvendigt. Idéen med et netværk der tillader brugere og regler, let at blive defineret via en cetral cloud service, derefter at tilpasse de enkelte enheders konfiguration og endelig justerer hele netværket efter brugeren og reglerne er blandt andet inspirationskilden for de nye principper bag ved Software Defined Networking (SDN)

Læs mere om Sikker net-adgang hos Sophos og på #sophos