Mød Liga til Offentlig Digitalisering

Reading Time: 2 minutes

Når 1+1 giver 42 – Kan compliance og teknik være svaret på alt?

Alt for mange initiativer indenfor IT og digitalisering ses som isolerede projekter. Det ser vi endnu en gang med efterlevelse og implementering af NSIS-kravene. Der nedsættes en projektgruppe, og så starter mange forfra i stedet for at tænke genbrug af både teknik og complianceviden.

Harprit og Bjarke giver dig projektplanen og den røde tråd, der binder teknik og compliance sammen. I disse tider med fokus på bæredygtighed, genbrug og ressourceoptimering ligger det lige til højrebenet at samle eksisterende viden og interne kompetencer. På den måde, kommer effektivt i mål med din NSIS-implementering.

Glæd dig til mindst 42 indspark om hvorfor compliance og teknik er to sider af NSIS-opgaven, du med fordel kan samtænke og dermed lette arbejdet med NSIS.

Om OffDig

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen, hvor du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

På OffDig 2022 er fokus på den nye digitaliseringsstrategi, der offentliggøres i starten af 2022. På konferencen får du både spændende keynotes, strategiske oplæg, interessante debatter og konkrete cases inden for fem hovedtemaer:

  • Borgeren i centrum
  • Bæredygtig udvikling
  • Tech og innovation
  • Kompetencer
  • Infrastruktur

På tværs af de fem hovedtemaer finder du oplæg, der berører velfærd, sikkerhed, ledelse og lovgivning, så vi kommer grundigt omkring alle områder inden for offentlig digitalisering. (Fra OffDig.dk)

OffDig konferencen finder sted den 23. – 24. marts 2022 i Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus.

Du kan læse mere og tilmelde dig på Offdig.dk.

Vil du vide meget mere om NSIS?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi dig mere end 20 siders værdifuld viden om NSIS.

NSIS whitepaper ebog

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.