Mød os på Digitaliseringsmessen 21

Reading Time: < 1 minute

Fundamentet for din Digitale Identitetsinfrastruktur

Den kontinuerlige digitalisering lægger et stort pres på mange kommuner og offentlige myndigheder. Du skal nå mere med mindre, og der råbes NSIS, GDPR, ISO27001, Security by Design, integration og rammearkitektur fra alle sider og kanter. Lige rundt om hjørnet venter desuden en ændring i den danske digitale identitetsinfrastruktur med NemLog-in3.

Men med det, følger også en række muligheder for at automatisere nogle af de tungere processer – endda samtidig med at it-sikkerheden højnes. Gør du det rigtigt fra start, har du lagt et solidt fundament for fremtiden. Mød Liga på Digitaliseringsmessen og læg fundamentet for den digitale transformation.

Om Digimessen

Digitaliseringsmessen bliver igen i år bliver et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering. Den årligt tilbagevendende messe understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation ved at sætte fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.

Messen er platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne. (Fra Digitaliseringsmessen.dk)

Digitaliseringsmessen21 afholdes på Odense Congress Center torsdag d. 30. september 2021

Du kan læse mere og tilmelde dig på Digitaliseringsmessen.dk

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.