NemLog-in3 og arkitekturen – disse opgaver skal du forberede dig på

Reading Time: 2 minutes

Hvis du allerede har deltaget i vores webinar ”Forstå NemLog-in3 på det strategiske niveau – og hvad ændringerne har af betydning for din organisation”, eller planlægger at gøre det, så har du en god forståelse for, hvordan det nye NemLog-in3 hænger sammen på det overordnede, strategiske niveau. 

Men hvad så med de konkrete opgaver, der følger? Hvordan får man i praksis de enkelte elementer til at spille sammen, der kræves i forhold til ID-validering, LokalIdM, mv.? Og hvordan gør man det på en måde, som ikke lægger yderligere pres på IT-afdelingen?

Fundamentet for din Digitale Identitetsinfrastruktur

I dette webinar giver vi dig helt konkrete løsningsforslag til hvordan du griber opgaven an, når du skal leve op til de nye krav der stilles til din IT-infrastruktur, ved overgangen til NemLog-in3. Og med de rette løsninger, får du en række muligheder for at automatisere nogle af de tungere processer – endda samtidig med at it-sikkerheden højnes. Gør du det rigtigt fra start, lægger du et solidt fundament for fremtiden, som baner vejen for den digitale transformation.

Webinaret er for dig, der arbejder som IT-arkitekt, systemadministrator, IT-specialist, eller på anden vis arbejder med den tekniske implementering af IT.

Program:


10:00 – 10:05
   Velkomst og introduktion af Iben Busch, Liga.

10:05 – 10:25   Digitaliseringsstyrelsen anbefaler fire forskellige NemLog-in3 integrationsmetoder. Hvilke fordele og ulemper bringer disse metoder og hvordan kan din organisation drage nytte af disse ved anvendelsen af Liga GlobalID. Bjarke Alling, Koncerndirektør hos Liga, formand for IT-Branchens IT-sikkerhedsudvalg og Formand for det Nationale Cybersikkerhedsråd. 

10:25 – 10:45   On-boarding af medarbejdere i store organisationer kan være en tung proces og kræver stor fleksibilitet og sikkerhed. Identitetsvalidering kan ske på mange måder – for eksempel ved brug af eksisterende digital identitet som NemID og MitID, men mulighed for validering af ID-dokumenter som pas, er også oplagt. De mest anvendelige use cases for digital identitet er autentifikation og digital signering. Det får du konkrete ekempler på. Henrik Hansen, Presales hos Signicat.

10:45 – 11:00   Q&A – stil spørgsmål til oplægsholderne.

Tid og sted:

Webinaret afholdes online på live-streaming platformen Vimeo.
Onsdag den 30. juni kl. 10:00 – 11:00.

Tilmeld dig her

Udfyld formularen nedenfor, så er du tilmeldt webinaret den 30. juni kl. 10:00. Har du ikke mulighed for at deltage på dagen, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel. Så sender vi dig efterfølgende optagelsen.

OBS! EVENTET ER AFHOLDT OG DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT TILMELDE SIG.

Du kan læse mere om NemLog-i3 her: www.liga.com/nemlog-in3

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.