NemLog-in3 er på vej

Med introduktionen af NemLog-in3 følger en række muligheder for at automatisere de tungere processer, som i dag håndteres manuelt i HR eller IT-afdelingen – endda samtidig med at it-sikkerheden højnes.

Woman working from home

Automatiseret brugerstyring

Brugerrettighedsstyring bliver integreret i den nye NemLog-in erhvervsløsning, MitID Erhverv. I praksis betyder det, at organisationer kan oprette og administrere erhvervsbrugere og deres rettigheder i én samlet administrationsportal.

Brugeren kan anvende sit personlige identifikationsmiddel, såsom MitID app, i erhvervssammenhæng, hvis både organisationen og medarbejderen er enige om det.

Som udgangspunkt udpeger organisationen en administrator, der kan styre brugernes rettigheder i administrationsportalen. Portalen er som standard afkoblet fra organisationens eksisterende brugerdatabase, hvilket gør det nødvendigt at vedligeholde brugere i begge systemer.

Meget mindre administration

Med vores fuldautomatiserede integration til NemLog-in3, flytter vi administrationen over i organisationens netværk, og binder den sammen med de eksisterende brugere.

Til forskel fra andre løsninger på markedet, tilbyder vi fuld synkronisering begge veje, så data automatisk overføres, uanset hvilket system der arbejdes i. Det sikrer, at organisationen slipper for en manuel, dobbeltadministration af brugere.

Får en bruger et nyt telefonnummer, en ny jobrolle internt i organisationen, siger op, går på barsel, eller andet, så slår ændringerne igennem i begge systemer, så informationer og adgange automatisk opdateres – både af hensyn til korrekthed og sikkerhed.

Group of people at office

MAXIMUM SECURITY. MINIMAL EFFORT.

Med Liga eID NemLog-in3, opnår du en fuldautomatiseret synkronisering af brugere, og du får en strømlinet og brugervenlig process til indrullering. Det giver en markant bedre sikkerhed og væsentligt mindre administration.

Brugervenlig indrullering

Når en organisation skal opnå det fulde udbytte af de nye services NemLog-in3 åbner op for, er det nødvendigt at tænke i automatisering, selvbetjening og brugervenlighed.

Med Liga eID NemLog-in3, får organisationen en strømlinet brugerrejse, der omfatter hele brugerens digitale livscyklus.

Rejsen starter med selvbetjent indrullering, som dels sikrer at brugeren har en to-faktor metode, og som også sikrer, at medarbejderen selv validerer og godkender sig i systemet, enten via SMS, MitID eller pas. Det er nødvendigt, hvis brugeren skal opnå et højere sikringsniveau jf. kravene i NSIS.

Løsningen kan udbygges med flere services, og lukker de sikkerhedshuller, der typisk er kendetegnet ved brug af passwords.

Så enkelt er det:

1.

Medarbejderen oprettes i IT-systemet og modtager en besked med oplysninger til selvbetjeningsportalen, som kan tilgås via kioskstander, mobilenhed eller pc.

2.

I selvbetjeningsportalen bekræfter
medarbejderen sin identitet ved brug af
MitID, pas eller SMS.

3.

I samme ombæring udsteder eller
godkender medarbejderen det
identifikationsmiddel til to-faktor login,
som er tildelt i oprettelsen.

4.

Medarbejderen har nu adgang til IT-systemerne, og afhængig af opsætning, kan medarbejderen også tilgå VPN med samme to-faktor sikkerhed, bruge follow-me print, fysisk døradgang, mv.

NemLog-in3 på det strategiske niveau

I dette webinar bliver du klogere på den nye infrastruktur bag NemLog-in3, og hvilken betydning de medfølgende projekter har for din organisation, når Digitaliseringsstyrelsen, Liga og Signicat deler ud af den nyeste viden på området.

NemLog-in3 og arkitekturen

I dette webinar giver vi dig helt konkrete løsningsforslag til hvordan du griber opgaven an, når du skal leve op til de nye krav der stilles til din IT-infrastruktur, ved overgangen til NemLog-in3.

Book et online møde

Liga eID NemLog-in3 understøtter både den simpleste løsning med Lokal IdM light, men også varianterne af Lokal IdM NSIS, og Lokal IdP og IdM, som i kombination giver mulighed for både effektiviseringer, øget sikkerhed, og en højere grad af fleksibilitet og brugervenlighed. Book et møde, så viser vi dig hvordan.

tiltet whitepaper
Get the Whitepaper

A World with Validated Identities

Securing all user accounts is the most urgent cyber security issue for any organisation. This whitepaper from German analysts KuppingerCole discusses the approach to operationalizing validated identities, to enable more efficient work while significantly increasing security.

When you download our whitepaper, you also agree to be subscribed to our newsletter, which you can unsubscribe at any time.

NSIS & NemLog-in3

KAMPAGNEPRIS

Anskaf din NSIS eller NemLog-in3 løsning til særpris netop nu, hvis du arbejder kommunalt eller i uddannelsessektoren.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.