Offentlig Digitalisering 2017 – Prøv selv SmartSignatur

Offentlig Digitalisering 2017 med SmartSignatur.

Afskaf passwordet! Prøv selv SmartSignatur på Offentlig Digitalisering 2017 i Aarhus. Oplev en suveræn simpel brugeroplevelse og stærk 2-faktor sikkerhed – samtidig! Både til it-logon og fysisk adgang.

SmartSignatur er tilstede på Offentlig Digitalisering 2017 den 22. og 23. marts i Musikhuset i Aarhus. Offentlig Digitalisering 2017 er den største danske største it-messe, der fokuserer på den offentlige sektor og digitalisering.

På Offentlig Digitalisering 2017 kan du afprøve den gode brugeroplevelse, du får med SmartSignatur

SmartSignatur udstiller på på OffDig 2017. Kom forbi og se med egne øjne, hvor enkelt databeskyttelse og sikker digital identitet kan gøres. Du kan selv opleve, hvordan den samme enkle og sikre tofaktors-løsning kan bruges både til it-logon og fysisk adgang – altså dørkort – og prøve, hvor hurtigt, det går at udstede:

Vi viser dig et komplet flow med oprettelse, udstedelse af signatur, dannelse af kort, oplåsning af dør og brug af iPad – det tager under fem minutter.

Du finder os på stand 38, som er placeret under balkonen. Du kan også møde os på markedspladsen onsdag den 22. marts kl. 15.10.

Har du ikke mulighed for at møde os på messen, er du velkommen til at skrive eller ringe til Bjarke Alling på ba@liga.com og +45 40 13 91 05.

Smartsignatur og Ligas messestand til Offentlig Digitalisering 2017.

Hvad er SmartSignatur

SmartSignaturs mission er at afskaffe passwordet. Med SmartSignatur kobler vi virksomhedens egne brugersystemer sammen, så brugeradgange og -rettigheder lukkes eller opdateres automatisk. Det gør vi uden at gå på kompromis med sikkerheden. Og løsningen indeholder også dør- og adgangskort.

SmartSignatur er med til OffDig 2017.

Hvem står bag SmartSignatur

Det gør Liga. Liga leverer standardiseret software, som hjælper virksomheder og det offentlige med at flytte sig ind i den digitale tidsalder.
Ligas software gør virksomheder og myndigheder i stand til at varetage digital sikkerhed, identitet og mobilitet på en måde, der både giver fordele til den enkelte medarbejder og styrker forretningen  – og sikrer, at I lever op til myndighedernes love og regler.