Partner program

Liga tilbyder i samarbejde med vores producenter 3 forskellige måder vores partnere kan videresælge de forskellige soft- og hardware produkter

Forretning og vidensopbygning er i centrum for vores aktiviteter og vi kan kun opfordre alle til at følge dem via #ny-viden.

Jens Nielsen, Partner Liga ApS
Kontakt Jens Nielsen direkte på enten +45 26 20 95 06 eller på jn@liga.com omkring de forskellige partnermuligheder.

Åbent forhandler program

Det er en central del indenfor IT distribution at alle typer af forhandlere kan få adgang til at købe produkter. Liga tilbyder enhver virksomhed adgang til en konto, således at samhandel kan påbegyndes hurtigt og nemt. Det eneste krav vi stiller, er at virksomheden kan dokumentere, at den er beskæftiget med videresalg af IT enten som produkter eller som services. Typisk ser vi på enten virksomhedens CVR registrering og på virksomhedens hjemmeside når vi evaluerer om en ny virksomhed kan blive oprettet med en konto. I samme proces foretager vi også en kreditvurdering og registrerer primærer kontaktpersoner i vores CRM system.

Alle den listede brands kan indkøbes på det åbne forhandler program.

Hosting program (MSP)

Hosting og service provider programmet er et program er tilpasset de virksomheder som typisk har ønsker en løbende fakturering af software abonementsydelser. Fakturering er per måned. I mange tilfælde skal hosting partnere godkendes særskilt hos den specifikke producent.
En vigtig del i vores hosting program er teknisk kompetance. De fleste hosting programmer er indrettet således, at al tekniske service i forhold til den endelige slutkunde skal varetages af hosting partneren.

Liga tilbyder hosting partner program i samarbejde med Acronis, SUSE og Sophos

OEM program

I modsætning til både det åbne forhandler program og hosting programmet er OEM (Original Equipment Manufacturer) kun til de virksomheder som selv producerer et specifikt produkt og hvor vores brand indgår som en integreret komponent i denne virksomhedsprodukt. Eksempelvis et operativsystem som anvendes i forbindelse med en IT løsning til styring af bestemte maskiner eller et antivirus program som inkluderes samtidig med salget af en ny PC. Der er mange andre varianter i markededet og der kommer hele tiden nye til.

Liga tilbyder OEM programmer i samarbejder med Avira, SUSE og SmartSignatur

 

.

Bliv partner

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.