Sådan dropper I de usikre fælles passwords

Reading Time: 2 minutes

- og får lynhurtige personlige logins på delte PC’ere

I mange virksomheder er det helt oplagt, at man deles om et antal strategisk placerede computere. Det giver en god fleksibilitet, når medarbejderne kan tilgå arbejdsstationerne efter behov, om det så er i produktionen, på lageret eller ude blandt kunder i butikken.

Men mange steder nøjes man ikke med at dele arbejdsstationer. Der deles også både brugernavn og passwords, fordi det skal være nemt og hurtigt at tilgå computerne. En fællesbruger er måske logget ind i Windows fra arbejdsdagen starter til den slutter, med fri adgang for alle, fordi det er bekvemt – selv i områder, hvor også kunder eller eksterne samarbejdspartnere har adgang.

Det giver en række alvorlige sikkerhedsmæssige udfordringer, både når man deler simple og usikre passwords, og når man giver fri adgang til virksomhedens netværk, uden nogen form for sporbarhed. Det er en fuldstændig åben og meget sårbar angrebsvinkel, som er velkendt blandt cyberkriminelle.

Høj sikkerhed uden besværligheder

Heldigvis er det ret enkelt at give hver medarbejder et individuelt login til Windows, samtidig med det bliver lynhurtig og enkelt at logge på. Brugerne bliver passwordfri og opnår stærk to-faktor sikkerhed. Dermed får virksomheden et markant løft i sikkerheden, uden det bliver hverken besværligt eller tidskrævende. Metoden er en integreret del af Windows, så derfor kræver det heller ikke en ændring af det eksisterende miljø.

Det giver dig en række fordele:

  • Passwordfri autentifikation eliminerer brugen af passwords og du slipper for besværlige skift og usikkerheden, der knytter sig til passwords
  • Login til Windows foregår lynhurtigt og du ved altid hvem der er logget på hvad og hvornår
  • To-faktor sikkerhed giver det ekstra lag af sikkerhed, som i dag er helt grundlæggende
  • Sporbarhed gør det enkelt at overholde krav til compliance
  • Efterlevelse af ISO27001-standarden er et konkurrenceparameter, som din virksomhed kan profitere på

 

Kom med til webinar

I vores webinar viser vi dig hvor enkelt det er at komme i gang med at droppe de usikre fælles passwords. Vi viser dig processen med oprettelse og medarbejderens brug i dagligdagen, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil, både til praktikken og teknikken.

Webinaret er på dansk, og finder sted den 27. april fra kl. 10:00 – 10:45.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.