Ses vi på V2 Security

Reading Time: 2 minutes

Er der styr på den digitale identitet?

Det tidligere Infosecurity Denmark er nu blevet til V2 Security.

Konceptet for V2 Security er det samme som  Infosecurity var, og bliver igen i år afholdt i Øksnehallen med spændende oplæg og muligheden for at netværke. Liga er med i år og vi arbejder for at sikre den digitale identitet.  Sikker digital identitet er, som følge af cybertruslen, blevet særdeles vigtigt i forbindelse med de seneste lovkrav der stilles til både private og offentlige virksomheder og organisationer.

Mød Liga på V2 Security

Deltager du på V2 Security, kan du møde Liga på Micro Focus CyberRes stand som har nr. 901. Kig endelig forbi for en snak.

Er du er interesseret i emnet Cyber resilience, er der er også mulighed for at høre sessionen Cyber resilience, lets get it right today med Claus Roed fra PwC og Lars Nikamo fra CyberRes den 4. maj klokken 13:30

Du kan tilmelde dig sessionen her

V2 Security er Danmarks største messe om cyber og informationssikkerhed og finder sted i Øksnehallen i København den 4. og 5. maj 2022. Det er gratis at deltage og messen plejer at tiltrække IT professionelle og specialister fra mange typer brancher. Emnerne spænder bredt, fra compliance til GDPR, ledelse, forskning og teknologi, privacy, mm.

Keynotes speakers

På programmet er en række nationale og internationale keynote speakers, herunder Andy Powell, Chief Information Security Office hos AP Møller Mærsk, Chuck Davis
Hikvision, Vice President hos Global Information Security, og mange flere.

Ankommer du med offentlig tranport, kan du vælge at ankomme til Københavns Hovedbanegård (ca. 600 meter fra Øksnehallen), Dybbølsbro Station (ca. 650 meter fra Øksnehallen) eller Vesterbro Station (ca. 850 meter fra Øksnehallen). 

Ankommer du i bil, er de tættetste parkeringspladser Q-Park Codanhus, DGI-BYEN’S parkeringspladser og Q-PARK Vesterport, Nyropsgade.

Du kan læse meget mere om messen og tilmelde dig her

I år 2023 afholdes V2 Security den 10. 11. maj i Øksnehallen.

Want to see it live?

Let us show you how GlobalID actually works! Fill in your details and we’ll get back to you to find a date for an online demo that fits your calendar.