.

Afskaf passwordet med SmartSignatur

 

Ét kort. Én pinkode. Så kan du logge på Windows, på tablets, åbne døre, betale og få adgang til alle typer af systemer med højeste sikkerhed.

Brugeroplevelse

I hverdagen kan medarbejderen uhindret bevæge sig mellem mange forskellige digitale systemer og tilsvarende fysiske såsom døre og betalingsløsninger.

Læs mere

Sikkerhed

IT-sikkerhedsniveauet øges med konsekvent brug af 2-faktor adgang og manuel brugeradministration reduceres betydeligt ved automatik og integration.

Læs mere

Compliance

Lokale og nationale regler for persondata, udbetaling, prokura og andre godkendelser både håndhæves og dokumenteres automatisk og systematiseret.

Læs mere

Automatisering

Ny-udstedelse eller genudstedelse foregår via selvbetjening og tager under 5 minutter per medarbejder.

Læs mere

 

SmartSignatur giver en suveræn, simpel brugeroplevelse og stærk 2-faktor sikkerhed i én løsning.

Med SmartSignatur kan man afskaffe de besværlige passwords, og gøre det ultranemt at koble sig på it-systemer.

Det gør hverdagen nemmere for både medarbejdere og it-afdelingen, fordi medarbejderne legitimere sig selv digitalt med et chipkort og en 4-cifret pinkode.

SmartSignatur kombineres med egne brugersystemer så brugeradgange og rettigheder opdateres automatisk.

Dermed afskaffes bøvlet med passwords og sikkerheden kommer i top.

Offentlige kunder Virksomhedskunder

Hvad siger kunderne om SmartSignatur?

mariager logo

For ni år siden havde Mariagerfjord Kommune 150 medarbejdere med medarbejder- signaturer – i dag er tallet ottedoblet til knap 1200. Alligevel er administrationsbyrden minimal og en ny medarbejdersignatur kan udstedes og være klar til brug på omkring tres sekunder – takket være SmartSignatur.

Kundecase: Mariangerfjord Kommune

Region Midtjylland og Smartsignatur.

I Region Midt bruger omkring 11.300 medarbejdere SmartSignatur, når de skal logge på med NemID Medarbejdersignatur. “Det bedste ved SmartSignatur er den fleksibilitet, vi har fået bygget ind i vores systemer,” siger Henrik Jordt, leder af Region Midtjylland It Udvikling, Arkitektur og Design.

Kundecase: Region Midtjylland

Fåborg-Midtfyn kommune.“Smartcardet giver styr på sikkerheden. Og den ny persondataforordning fra EU siger, at det ikke er sikkert nok at logge på med et password. Der skal være en tofaktorsikkerhed, altså to forskellige faktorer, der skal kombineres.” siger Peter Bach Nielsen, der er digitaliseringskonsulent i kommunen

Kundecase: Faaborg-Midtfyn Kommune

 Produkter

 

Forhandler software og it brands.

Brug for support?

Der ydes support på produkter til kundernes IT-personale og vores forhandleres konsulenter. Har du spørgsmål til SmartSignatur, kan du læse vores FAQ med de oftest stillede spørgsmål. Du kan også hente en række hjælpeprogrammer til administrative test.

SupportFAQ - Ofte stillede spørgsmålHjælpeprogrammer

Support

Ved alle supportsager send venligst en mail til Liga support med dit spørgsmål eller en beskrivelse af hvad vi kan hjælpe med.

Gå til supportside

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de spørgsmål, der oftest stilles om SmartSignatur. Inden du ringer til os, kan du med fordel læse vores FAQ med de oftest stillede spørgsmål, for at få svar.

Læs de oftest stillede spørgsmål

Hjælpeprogrammer

Hjælpeprogrammerne er en række små Java utility apps du kan bruge til administrative tests. Du finder beskrivelse af programmerne og download link her.

Se listen over hjælpeprogrammer

Arkiv persondataforordning

EUs persondataforordning: 3 oplagte it-værktøjer, der gør det lettere for dig at komme i mål

EU stiller nye krav til at håndtere persondata. Automatisk dataklassifikation, rollebaseret rettighedsstyring og smidig kryptering – få værktøjerne!

Læs mere her…

Tegning af Peter Basse, Titel: Afskaf password, udført januar 2016, copyright

Farvel til det analoge password, goddag til ægte digital identitet

Vi er nødt til at sige farvel til passwordet, lige som vi har sagt farvel til magnetstriben på dankortet og den femstiftede rukonøgle. Teknologierne er ikke tilstrækkelige til nutidens og fremtidens krav. 

Læs mere her…

Faaborg-Midtfyn Kommune flag.

Dørkort og it-sikkerhed smelter snart sammen i Faaborg-Midtfyn Kommune

Fremtidens it-sikkerhed i Faaborg-Midtfyn Kommune hænger i en snor rundt om halsen på medarbejderne: Nemlig i dørkortet. Det lyder som et administrativt og budgetmæssigt mareridt.

Læs mere her…

Har du en russer i nettet - Truslen fra cyberspionage mod danske myndigheder og private virksomheder er MEGET HØJ ----------------- Center for Cybersikkerhed 2017

Har du en russer i nettet?

MEGET HØJ. Så stor er truslen mod myndigheder og private mål for at blive udsat for cyberkriminalitet og ditto spionage – ifølge Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste. En stor del af truslen kommer fra Rusland.

Læs mere her…


Tre enkle måder, I kan sikre jer mod CEO-fraud Outlook signeret mail

3 enkle måder, I kan sikre jer imod CEO fraud

IT-kriminelle har ved at udgive sig for at være chefer lokket 180 millioner kroner ud af danske firmaer på et halvt år, fortæller Forsvarets Efterretningstjeneste.  Heldigvis kan Outlook selv løse problemet.

Læs mere her…

9 gode råd: Få succes med Identity Management

9 gode råd: Få succes med Identity Management

Bøvl og en masse arbejde. Det er noget, IT-afdelinger ofte oplever, når det handler om processen med at styre brugere – også kaldet Identity Management eller Identity Access Management (IAM).

Læs mere her…

SmartSignatur fjerner det bøvlede ved medarbejdersignatur

SmartSignatur fjerner det bøvlede ved medarbejdersignatur

For ni år siden havde Mariagerfjord Kommune 150 medarbejdere med medarbejdersignaturer – i dag er tallet ottedoblet til knap 1200. Alligevel er administrationsbyrden minimal.

Læs mere her…

Kundecase – Region Midtjylland – Intet bøvl med NemID

Region MidtJylland: Intet bøvl med NemID

I Region Midt bruger omkring 11.300 medarbejdere SmartSignatur. “Det bedste ved SmartSignatur er den fleksibilitet, vi har fået bygget ind i vores systemer,”

Læs mere her…

Læs alle SmartSignatur nyhederne her

.

Vil du se løsningen i brug?

Bestil en online demonstration af SmartSignatur. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

Samarbejdspartnere

 

Cryptovision Danmark.

cryptovision er førende udvikler af innovative produkter inden for kryptografi og Public Key Infrastructure (PKI).

 

idVation logo

idVation er specialist i identifikationssystemer baseret på RFID og smart cards.

NetIQ software i Danmark.

NetIQ tilbyder løsninger som administrerer identiteter, adgang, sikkerhed og tilgængelighed.