Videoguides

Opdateret den 21. november 2018

Demo


Afskaf passwords med SmartSignatur

Se hvordan du kan logge på Windows, på tablets, åbne døre, betale og få adgang til alle typer af systemer med højeste sikkerhed – med ét kort og én pinkode.

SmartSignatur Mobileapp

Se hvordan du kan logge på en iPad med et smartcard via SmartSignatur Mobileapp. Her kan du signere og kryptere dokumenter og tilgå en sikker browser.

Fysisk kort til dør og Active Directory

Uffe Bager viser hvordan SmartSignatur sammenkæder og automatiserer brugeroprettelsen til både adgang til Microsoft Active Directory og fysisk adgang til en elektronisk dørlås.

Udstedelse


Udstedelse af NemID medarbejdersignatur med PIN-kode

Denne video viser hvordan man med SmartSignatur kan udstede en NemID medarbejdersignatur på 2 minutter. Til udstedelsen benyttes en PIN kode som brugeren enten har fået overdraget af sin NemID administrator eller fået tilsendt per brev fra DanID.

Udstedelse af NemID medarbejdersignatur med privat NemID

Denne video viser hvordan man med SmartSignatur kan udstede en NemID medarbejdersignatur med sin private NemID på 2 minutter.

Sikkerhed


5 sikkerhedsfunktioner

5 sikkerhedsfunktioner som gør hverdagen mere enkel og samtidig mere sikker. Virker med almindelige computere og med tablets.

2-faktor Windows login med smartcard

Uffe Bager demonstrerer login til Windows 8 med smartcard og NemID medarbejdersignatur. Ved at integrere ens NemID medarbejdersignatur med Active Directory er det muligt at erstatte den almindelige username/password dialog med 2-faktor login.