Videoguides til SmartSignatur

SmartSignatur videoguides som fortæller om hvordan proces, teknik og integration virker. Blandt andet vises integration til fysisk adgangskontrol, follow-me print og 2-faktor login til Windows PC.

Demo


Se hvordan: Udsted og anvend et SmartSignatur 2-faktor chipkort

I videoen viser vi dig hvordan du ved selvbetjening, kan udstede et 2-faktor chipkort og efterfølgende anvende kortet til at 2-faktor login ind på din Windows maskine, åbne døre og bruge det til follow-me print.

Afskaf passwords med SmartSignatur

Se hvordan du kan logge på Windows, på tablets, åbne døre, betale og få adgang til alle typer af systemer med højeste sikkerhed – med ét kort og én pinkode.

SmartSignatur Mobileapp

Se hvordan du kan logge på en iPad med et smartcard via SmartSignatur Mobileapp. Her kan du signere og kryptere dokumenter og tilgå en sikker browser.

Udstedelse


Udstedelse af NemID medarbejdersignatur med PIN-kode

Denne video viser hvordan man med SmartSignatur kan udstede en NemID medarbejdersignatur på 2 minutter. Til udstedelsen benyttes en PIN kode som brugeren enten har fået overdraget af sin NemID administrator eller fået tilsendt per brev fra DanID.

Udstedelse af NemID medarbejdersignatur med privat NemID

Denne video viser hvordan man med SmartSignatur kan udstede en NemID medarbejdersignatur med sin private NemID på 2 minutter.

Sikkerhed


Proces med sikker digital identitet

I en enkel proces kan brugeren oprettes i en organisations system, hvor adgangskort til brugeren nu udstedes og brugeren kan nu blandt andet logge ind på PC’ er, få adgang til døre og benytte follow me print.

5 sikkerhedsfunktioner

5 sikkerhedsfunktioner som gør hverdagen mere enkel og samtidig mere sikker. Virker med almindelige computere og med tablets.

2-faktor Windows login med smartcard

Uffe Bager demonstrerer login til Windows 8 med smartcard og NemID medarbejdersignatur. Ved at integrere ens NemID medarbejdersignatur med Active Directory er det muligt at erstatte den almindelige username/password dialog med 2-faktor login.