Sophos XG Firewall Engineer Training

Bliv certificeret Sophso XG Firewall Engineer hos Liga.

This post is also available in: Swedish

Bliv certificeret Sophos XG Firewall Engineer

Sophos XG Firewall er den eneste netværkssikkerhedsløsning, der fuldt ud kan identificere kilden til en infektion i dit netværk og automatisk begrænse adgangen til andre netværksressourcer som svar.

Kurset er for dig, som arbejder med netværk og IT-sikkerhed. Grundlæggende kendskab til firewalls og IP netværk forudsættes.

Liga udbyder kurset, der foregår på engelsk, i samarbejde med Sophos. Janne Timisjärvi, System Engineer hos Sophos, er instruktør begge dage. Med certificeringen bliver du i stand til at installere og konfigurere XG firewallen, og kurset er adgangsgivende til Sophos XG Firewall Architect certificeringen.

XG Firewall Engineer kurset finder sted tirsdag den 9. og onsdag den 10. oktober 2018 på AC Hotel Bella Sky i København. Vi starter klokken 9:00 og forventer at afslutte ca. klokken 17:00 dagen efter. Det koster 3.200,- danske kroner at deltage og prisen er inklusiv frokost begge dage og certificering. 

Når du har gennemført dette kursus vil du være i stand til at:

 • Beskrive fordelene ved Sophos XG Firewall
 • Kende de vigtige tekniske egenskaber og vide, hvordan de beskytter mod trusler
 • Udføre konfigurationer
 • Fremvise de mest brugte features
 • Vide hvordan man skalerer løsningen hensigtsmæssigt
 • Implementere og administrere Sophos XG Firewall i et simpelt miljø

 

Træningen er med efterfølgende certificering.

Tilmeld dig Sophos XG Firewall Engineer

Forudsætninger for at deltage

Forud for dette kursus, skal du:

 • Have fuldført og bestået kurset Sophos Central Overview.
  Kurset finder du i Sophos Partnerportal. Hvis du endnu ikke har adgang, er du velkommen til at kontakte os, så sørger vi for, at du bliver oprettet, så du kan komme godt i gang.

Vi anbefaler desuden, at du har følgende kendskab og erfaring:

 • Kendskab til netværk på CompTIA N + niveau
 • Erfaring med at konfigurere netværksenheder

Du kan læse mere om anbefalede forudsætninger forud for at deltage på Sophos XG Firewall Engineer kurset her: Sophos Certified Engineer. ET800 – Sophos XG Firewall

Om Sophos XG Firewall

Sophos XG Firewall er den eneste netværkssikkerhedsløsning, der fuldt ud kan identificere kilden til en infektion i dit netværk og automatisk begrænse adgangen til andre netværksressourcer som svar. Dette gøres muligt med den unikke Sophos Security Heartbeat ™, der deler telemetri og sundhedstilstand mellem Sophos endpoints og din firewall. Se videoen nedenfor, der gennemgår det enkle, men kraftfulde værktøj.  

Praktiske oplysninger

Hvor og hvornår?Hvad koster det?Find vejHvem er Liga?

Sophos XG Firewall Engineer træning finder sted den 9. – 10. oktober fra kl. 9:00 til 17:00 begge dage, på Hotel Bella Sky i København – kun afbrudt af en fælles frokost på hotellet. Et par dage før arrangementet sender vi dig en e-mail med praktiske informationer – herunder også lokalenummet. Du er naturligvis også velkommen til at spørge i konferencereceptionen på hotellet på selve dagen.

Tid og sted: Den 9. – 10. oktober kl. 9:00 – 17:00 på Hotel Bella Sky, København

Prisen for at deltage på Sophos XG Firewall Engineer træning er 3.200,- danske kroner ekskl. moms. Med i prisen er en lækker, fælles frokost på hotellet begge dage, hvor der er mulighed for at netværke. Bemærk at der er et begrænset antal pladser – max. 12 deltagere!

Når du udfylder formularen nedenfor, tilmelder du dig arrangementet. Vi sender dig herefter en faktura som skal betales inden kursusstart.

Pris: 3.200,- ekskl. moms, inklusiv frokost begge dage.

Parkering:

Der er særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold ved hotellet. Dog skal du være opmærksom på, at der er betalingsparkering, men med mulighed for at få udleveret parkeringstilladelse ved at informere Liga derom i forvejen , hvis du parkerer på Parkeringsplads P5.

Offentlig transport:

Hotellet er beliggende få minutters gang fra Bella Center metrostation, hvor der også er busforbindelse.

Sophos’ distributør

Liga er dansk distributør af Sophos’ produkter og har distribueret deres produkter i Danmark siden 2003

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte os.


Bliv certificeret Sophos XG Firewall Engineer

Udfyld formularen, så reserverer vi en plads til dig på Sophos XG Firewall Engineer træning. Vi sender dig efterfølgende en faktura på 3.200,- kroner excl. moms, som skal betales inden kurset starter.
1 Kontakt
2 Adresse
3 Bekræftelse
Sophos Partner Roadshow.