Sophos Danmark og i Norden.

Sophos – enkel og synkroniseret sikkerhed

Sophos er markedsledende inden for gennemtænkte IT-sikkerhedsløsninger, der passer sammen – og alt kan styres fra et sted, nemlig clouden. Alt udføres efter et koncept om ‘synchronized security’ – synkroniseret sikkerhed – hvor de forskellige komponenter alle taler sammen, deler oplysninger om mulige trusler og på den måde hjælper hinanden.

100 millioner mennesker

Antivirus- og krypteringsprodukter var blandt de første produkter for næsten 30 år siden. I dag er virksomheden med til at sikre netværk, der bruges af 100 millioner mennesker i 150 lande og 100.000 virksomheder – herunder Ford, Pixar, Xerox, Avis, Toshiba og Under Armour.

Styres gennem skyen

It-netværk vokser i kompleksitet, men Sophos fokuserer på at bevare IT-sikkerhed som noget enkelt og pålideligt – ud fra en bevidsthed om, at en IT-sikkerhedsstrategi skal omfatte netværk, servere og alle de mange forskellige typer devices – og alt skal være nemt at styre gennem skyen.

Kendetegnet er enkelthed

Gør det muligt at sikre ethvert endpoint i dit netværk: Fra bærbare computere til virtuelle desktops og servere, til web og e-mail-trafik og mobile enheder. Filosofien er at kombinere sikkerhed med kendetegnet: Enkelhed.


Kommende events


Sophos Partner Roadshow 2018..

Partner Roadshow 2018

Hvilke teknologier har du brug for, for at beskytte dine kunder mod disse trusler? Hvad er de mest effektive strategier for at få nye kunder? Hvordan kan du få mest muligt ud af up-sell og cross-selling muligheder? Og hvilke større cybersikkerhedsudviklinger kan du forvente inden for det næste år? Deltag på Sophos Partner Roadshow 2018 og se fremtiden.

Læs mere og tilmeld dig her >

Danish flag KONFERENCE

Dato: Den 8. november
Tid: 09:00 – 17.00
Sted: København S
Sprog: Dansk


Bliv certificeret Sophos XG Firelwall Architect

XG Firewall Architect Training

Er du teknisk specialist kan du blive trænet og certificeret som Sophos XG Firewall Architect. Kurset er for dig, som arbejder med netværk og it-sikkerhed, og som er certificeret XG Firewall Engineer. Liga udbyder kurset i samarbejde med Sophos, og det er Sophos, der står for undervisningen, som foregår på engelsk. Alexander Hägglund, Sales Engineer hos Sophos, er instruktør begge dage.

Læs mere og tilmeld dig her >

British flag KURSUS

Dato: Den 6. – 8. november
Tid: 09:00 – 17.00
Sted: København S
Sprog: Engelsk


Sophos certified engineer: Central Endpoint and Server protection.

Central Endpoint and Server Training

This course is designed for technical professionals who will be demonstrating Sophos Central Endpoint and Server protection. It provides an overview of the protection Sophos Central provides to endpoints and serves including major capabilities and core configuration concepts.

Tilmeld dig her >

British flag KURSUS

Dato: Onsdag den 23. og Torsdag den 24. januar
Tid: 9.00 – 17.00
Sted: København S
Sprog: Engelsk


.

Synkroniseret sikkerhed til dine kunder

Som forhandler får du mulighed for at levere en række markedsledende produkter inden for firewalls og netværkssikkerhed, databeskyttelse og mobilitet. Sophos har et mantra om enkelhed – det betyder, at selv om produkterne løser komplekse problemer, er det enkelt at bruge.

Derudover kan de forskellige komponenter tale sammen – de kalder det synchronized security – og hjælper på den måde hinanden med at beskytte dine kunder så godt som muligt mod trusler.


Populære produkter fra Sophos

Produkterne i porteføljen henvender sig til både små virksomheder og store organisationer.
Blandt de mest populære produkter er Sophos Endpoint Protections Advanced, Intercept X, Server Protection Advanced og XG Firewall. Men Sophos’ produktportefølje dækker bredt – de taler sammen og så kan de styres fra én cloud-baseret consol. 

 Sophos Solutions.

Network 

XG Firewall
Next-Gen network protection.

SG UTM
Proven unified threat management leader.

Secure Wi-Fi
Effective cloud-managed wireless.

Secure Web Gateway
Web security, control and malware.

Email 

Secure Email Gateway
Block phishing, spam and malware.

Phish Threat
Phishing email simulation and training.

Enduser 

Endpoint Protection
Endpoint Security for users and data.

Intercept X
Next-gen endpoint protection.

Sophos Mobile
Secure Unified Endpoint Protection.

SafeGuard Encryption
Full-disk and file encryption.

Server 

Server Protection
Virtual and Physical Server Security.

 


Sophos Central - nem login fra skyen

Alle produkter, samlet under ét

Sophos Central er stedet, der samler alle dine produkter. Det hele foregår fra skyen, så du kan nemt logge ind uanset hvor du befinder dig. Udtrykket er strømlinet, enkelt og intuitivt, hvilket gør det let at danne sig et overblik.

Sophos Central kan prøves kvit og frit i 30 dage, og du får også adgang til produkterne Endpoint Protection, Secure Web Gate Way, Mobile Control, Server Protection, Secure Wi-Fi, Device Encryption og Intercept X.

(Vi sender dig videre til sophos.com)


.
 

Bliv forhandler i Danmark

Liga er dansk distributør af Sophos’ produkter og har distribueret deres produkter i Danmark siden 2003. Skriv dig op som forhandler, så kan du tilbyde dine kunder enkelt og synkroniseret sikkerhed – også som Managed Service Provider.


Skal vi i stedet kontakte dig?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om Sophos og deres løsninger.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.