Sophos Danmark og i Norden.

Sophos – enkel og synkroniseret sikkerhed

Sophos er markedsledende inden for gennemtænkte IT-sikkerhedsløsninger, der passer sammen – og alt kan styres fra et sted, nemlig clouden. Alt udføres efter et koncept om ‘synchronized security’ – synkroniseret sikkerhed – hvor de forskellige komponenter alle taler sammen, deler oplysninger om mulige trusler og på den måde hjælper hinanden.

100 millioner mennesker

Antivirus- og krypteringsprodukter var blandt de første produkter for næsten 30 år siden. I dag er virksomheden med til at sikre netværk, der bruges af 100 millioner mennesker i 150 lande og 100.000 virksomheder – herunder Ford, Pixar, Xerox, Avis, Toshiba og Under Armour.

Styres gennem skyen

It-netværk vokser i kompleksitet, men Sophos fokuserer på at bevare IT-sikkerhed som noget enkelt og pålideligt – ud fra en bevidsthed om, at en IT-sikkerhedsstrategi skal omfatte netværk, servere og alle de mange forskellige typer devices – og alt skal være nemt at styre gennem skyen.

Kendetegnet er enkelthed

Gør det muligt at sikre ethvert endpoint i dit netværk: Fra bærbare computere til virtuelle desktops og servere, til web og e-mail-trafik og mobile enheder. Filosofien er at kombinere sikkerhed med kendetegnet: Enkelhed.

.

Synkroniseret sikkerhed til dine kunder

Som forhandler får du mulighed for at levere en række markedsledende produkter inden for firewalls og netværkssikkerhed, databeskyttelse og mobilitet. Sophos har et mantra om enkelhed – det betyder, at selv om produkterne løser komplekse problemer, er det enkelt at bruge.

Derudover kan de forskellige komponenter tale sammen – de kalder det synchronized security – og hjælper på den måde hinanden med at beskytte dine kunder så godt som muligt mod trusler.

De mest populære produkter

Produkterne i porteføljen henvender sig til både små virksomheder og store organisationer.
De mest populære produkter er:

Sophos Endpoint Protection Advanced.

Endpoint Protection Advanced

Sophos Server Protection Advanced.

Server Protection Advanced

Sophos XG Firewall Next generation.

XG – Next Generation Firewall

 

Sophos Central - nem login fra skyen

Alle produkter, samlet under ét

Sophos Central er stedet, der samler alle dine produkter. Det hele foregår fra skyen, så du kan nemt logge ind uanset hvor du befinder dig. Udtrykket er strømlinet, enkelt og intuitivt, hvilket gør det let at danne sig et overblik.

Sophos Central kan prøves kvit og frit i 30 dage, og du får også adgang til produkterne Endpoint Protection, Secure Web Gate Way, Mobile Control, Server Protection, Secure Wi-Fi, Device Encryption og Intercept X.

(Vi sender dig videre til sophos.com)

 

 

 

.
 

Bliv forhandler i Danmark

Liga er dansk distributør af Sophos’ produkter og har distribueret deres produkter i Danmark siden 2003. Skriv dig op som forhandler, så kan du tilbyde dine kunder enkelt og synkroniseret sikkerhed – også som Managed Service Provider.

Skal vi i stedet kontakte dig?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om Sophos og deres løsninger.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.