SUSE Enterprise Storage – Teknisk træning

SUSE Enterprise Storage 5 Treknisk Træning.

Få styr på storageudfordringen med SUSEs intelligente løsning

De stadigt stigende krav til storage er en konstant udfordring for mange organisationer. Med SUSE Enterprise Storage er det muligt at etablere en ekstrem hurtig, redundant og skalerbar storageløsning – til en væsentlig lavere pris. Nogle sparer op mod 40-50 procent på deres storage-løsninger.

Det kan lade sig gøre ved at anvende standardservere og diske. Både opgradering og tilføjelse af yderligere storage kan automatiseres og placeres i standardiserede processer.

Workshop for dig, der vil lære det med storage

Er du teknisk specialist og arbejder med storage, kan du deltage på en en-dags workshop arrangeret af Liga og SUSE. Her bliver du fortrolig med SUSE Enterprise Storage og lærer om opsætning, konfiguration, management og mere til. Du bliver undervist af af SUSEs tekniker Richard Schaertel og undervisningen foregår på engelsk.

Da du som deltager skal have mest muligt ud af den tekniske træning, er antallet af pladser stærkt begrænset.

Praktiske oplysninger

Hvor og hvornår?Hvad koster det?Find vejHvem er Liga?

SUSE Enterprise Storage træning finder sted tirsdag den 15. maj fra 9:00 til 17:00 på Hotel Bella Sky i København, kun afbrudt af en fælles frokost på hotellet. Et par dage før arrangementet sender vi dig en e-mail med praktiske informationer – herunder også lokalenummet. Du er naturligvis også velkommen til at spørge i konferencereceptionen på hotellet på selve dagen.

Tid og sted: Tirsdag den 15. maj kl. 9:00 – 17:00 på Hotel Bella Sky, København

Prisen for at deltage på SUSE Enterprise Storage teknisk træning er 748,- danske kroner ekskl. moms. Med i prisen er en lækker, fælles frokost på hotellet, hvor der er mulighed for at netværke.

Når du udfylder formularen nedenfor, tilmelder du dig arrangementet. Vi sender dig herefter en faktura som skal betales inden kursusstart.

Pris: 748,- ekskl. moms inklusiv frokost på Hotel Bella Sky.

Parkering:

Der er særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold ved hotellet. Dog skal du være opmærksom på, at der er betalingsparkering, men med mulighed for at få udleveret parkeringstilladelse i hotellets reception, hvis du parkerer på Parkeringsplads P5.

Offentlig transport:

Hotellet er beliggende få minutters gang fra Bella Center metrostation, hvor der også er busforbindelse.

SUSEs distributør

Liga er SUSEs distributør i Danmark, Sverige, Færøerne og Grønland – og har været det siden 2000.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte os.

Agenda for træningen

SUSE Enterprise Storage

Se en introduktion til SUSE Enterprise Storage 5 (3:31)

 

 

Tilmelding til SUSE Enterprise Storage teknisk træning

Udfyld formularen, så reserverer vi en plads til dig på SUSE Enterprise Storage teknisk træning. Vi sender dig efterfølgende en faktura på 748,- kroner excl. moms, som skal betales inden kurset starter.

1 Kontakt
2 Adresse
3 Bekræftelse

Se også: SUSE Manager – teknisk træning