This post is also available in: Finnish Swedish

SUSE Linux.

SUSE er markedets bedste til enterprise Linux, cloud storage, cloud infrastruktur og server management

 

SUSE udvikler og leverer enterprise Linux, cloud infrastruktur og storage samt integrerede server management løsninger.

 


SUSE.

“We adapt – you succeed!“

Sådan lyder SUSEs motto. Som den originale leverandør af enterprise Linux, er softwareproducenten verdensledende, når det gælder Linux- og open source-løsninger. SUSEs platform understøtter mere hard- og software end nogen anden enterprise Linux.

SUSE indgår i en mængde globale partnerskaber og samarbejder med andre IT producenter for at levere de bedste løsninger.


 

 

Nogle af SUSEs bestsellerprodukter

SUSE Enterprise Storage

SUSE Enterprise Storage er SUSes software-defined storage løsning. Med den kan du lave en yderst hurtig og skalerbar løsning til storage. Den gør det muligt at basere storage løsningen på standardservere og standarddiske og prisen bliver derfor meget attraktiv. Og så gør den det muligt at opgradere og tilføje yderligere storage on-the-fly, automatisk og med standardiserede processer.

SUSE OpenStack Cloud

SUSE OpenStack Cloud anvendes til at etablere en privat cloud. Man kan i en rasende fart deploye nye virtuelle instanser i blandede, virtuelle miljøer somVMware, Hyper-V, Xen og KVM. I kombination med SUSEs øvrige teknologier opnås en ægte Infrastructure-as-a-Service løsning!

SUSE Manager

Med SUSE Manager har du eller virksomheden fuld kontrol, når der skal provisioneres, konfigureres, patches, overvåges og gendeployes både SUSE Linux Enterprise Server og Red Hat Enterprise Linux. Det gælder på alle platforme fra x86 til System Z. SUSE Manager gør det muligt at arbejde med standardiserede processer og konfigurationer. Den kan køre lokalt eller i cloud og understøtter både fysiske og virtualiserede miljøer.


Kommende SUSE events

 

 


.
 

Bliv forhandler i Danmark/Norden

Som forhandler kan du levere markedets mest solide enterprise-løsninger til dine kunder inden for Linux operativsystemer, storage, cloud infrastruktur og server management.

Liga distribuerer SUSEs produkter og løsninger og har været distributør siden 2000.


SUSE.

Kend dem på kamelæonen

SUSEs logo er den lille, grønne kamæleon – kendt under navnet ‘Geeko’ – næsten som gekko.

Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1992, og var oprindeligt en forkortelse for “Software und System-Entwicklung” (‘Software og system-udvikling’.) I 2003 blev firmaet opkøbt af Novell og omdøbt til SUSE – i dag er virksomheden en del af Micro Focus.


.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål? Liga er SUSEs distributør i Danmark, Sverige, Færøerne og Grønland, og vi er altid klar til at tage en snak. Udfyld formularen, så hører du fra os snart. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.