SUSE Linux.

SUSE er markedets bedste til enterprise Linux, cloud storage, cloud infrastruktur og server management

 

SUSE udvikler og leverer enterprise Linux, cloud infrastruktur og storage samt integrerede server management løsninger.

 


SUSE.

“We adapt – you succeed!“

Sådan lyder SUSEs motto. Som den originale leverandør af enterprise Linux, er softwareproducenten verdensledende, når det gælder Linux- og open source-løsninger. SUSEs platform understøtter mere hard- og software end nogen anden enterprise Linux.

SUSE indgår i en mængde globale partnerskaber og samarbejder med andre IT producenter for at levere de bedste løsninger.


 

 

Nogle af SUSEs bestsellerprodukter

SUSE Enterprise Storage

SUSE Enterprise Storage er SUSes software-defined storage løsning. Med den kan du lave en yderst hurtig og skalerbar løsning til storage. Den gør det muligt at basere storage løsningen på standardservere og standarddiske og prisen bliver derfor meget attraktiv. Og så gør den det muligt at opgradere og tilføje yderligere storage on-the-fly, automatisk og med standardiserede processer.

SUSE OpenStack Cloud

SUSE OpenStack Cloud anvendes til at etablere en privat cloud. Man kan i en rasende fart deploye nye virtuelle instanser i blandede, virtuelle miljøer somVMware, Hyper-V, Xen og KVM. I kombination med SUSEs øvrige teknologier opnås en ægte Infrastructure-as-a-Service løsning!

SUSE Manager

Med SUSE Manager har du eller virksomheden fuld kontrol, når der skal provisioneres, konfigureres, patches, overvåges og gendeployes både SUSE Linux Enterprise Server og Red Hat Enterprise Linux. Det gælder på alle platforme fra x86 til System Z. SUSE Manager gør det muligt at arbejde med standardiserede processer og konfigurationer. Den kan køre lokalt eller i cloud og understøtter både fysiske og virtualiserede miljøer.


Kommende SUSE events

 

 

SUSE expert days Stockholm and Copenhagen

Mød SUSE-eksperterne til SUSE Expert Days 2018

Taking place in more than 80 cities worldwide, the SUSE Expert Days tour offers a day of technical discussions, presentations and demos featuring SUSE engineers and experts. The presentations focus on technology topics that are relevant and compelling to IT professionals, centered on this year’s theme: Open. Redefined.

Læs mere og tilmeld dig her >

Danish flag Swedish flag KONFERENCE

Dato: Tirsdag den 10. april
Tid: 09:00 – 17:00
Sted: Stockholm
Sprog: Svensk

Dato: Torsdag den 12. april
Tid: 09:00 – 17.00
Sted: København S
Sprog: Dansk


SUSE Software.

HPC/AI Data Management with HPE DMF and SUSE SES – Ceph-based storage platform

With the data growth that customers are seeing in their HPC/AI workloads, they need an effective data management strategy. HPE Data Management Framework (DMF) is an all-in-one data management solution for HPC/AI workflow acceleration, metadata search, data tiering, protection and archiving.

Læs mere og tilmeld dig her >

British flag WEBINAR

Dato: Tirsdag 17. april
Tid: 16:00 -17:00
Sted: Online
Sprog: Engelsk


SUSE Enterprise Storage 5 Treknisk Træning.

SUSE Enterprise Storage – Teknisk træning

De stadigt stigende krav til storage er en konstant udfordring for mange organisationer. Med SUSE Enterprise Storage er det muligt at etablere en ekstrem hurtig, redundant og skalerbar storageløsning – til en væsentlig lavere pris. Det kan lade sig gøre ved at anvende standardservere og diske. Både opgradering og tilføjelse af yderligere storage kan automatiseres og placeres i standardiserede processer.

Læs mere og tilmeld dig her >

British flag WORKSHOP

Dato: Tirsdag den 15. maj
Tid: 09:00 – 17.00
Sted: København S
Sprog: Engelsk


SUSE Software.

Microsoft SQL Server – nu på Linux!

 

Mere info på vej

British flag SEMINAR

Dato: 29. maj
Tid: 9.30-11.30
Sted: København S
Sprog: Engelsk

Dato: 30. maj
Tid: 9.30 -11.30
Sted: Stockholm
Sprog: Engelsk


Suse Manager.

SUSE Manager – Teknisk træning

Er du systemadministrator og arbejder med Enterprise Linux? Nu tilbyder Liga i samarbejde med SUSE en hel dags koncentreret undervisning i SUSE Manager, rettet mod systemadministratorer, som arbejder med Enterprise Linux.

Læs mere og tilmeld dig her >

British flag WORKSHOP

Dato: Torsdag den 13. september
Tid: 09:00 – 17.00
Sted: København S
Sprog: Engelsk


.
 

Bliv forhandler i Danmark/Norden

Som forhandler kan du levere markedets mest solide enterprise-løsninger til dine kunder inden for Linux operativsystemer, storage, cloud infrastruktur og server management.

Liga distribuerer SUSEs produkter og løsninger og har været distributør siden 2000.


SUSE.

Kend dem på kamelæonen

SUSEs logo er den lille, grønne kamæleon – kendt under navnet ‘Geeko’ – næsten som gekko.

Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1992, og var oprindeligt en forkortelse for “Software und System-Entwicklung” (‘Software og system-udvikling’.) I 2003 blev firmaet opkøbt af Novell og omdøbt til SUSE – i dag er virksomheden en del af Micro Focus.


.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål? Liga er SUSEs distributør i Danmark, Sverige, Færøerne og Grønland, og vi er altid klar til at tage en snak. Udfyld formularen, så hører du fra os snart. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.