This post is also available in: EngelskFinnishSwedish

Virtual Solution. 

Den sikreste og enkleste løsning til at arbejde fra mobilen

Virtual Solution gør kommunikation via mobile iOS og Android ™ enheder sikker og brugervenlig. Med deres SecurePIM app, kan medarbejdere tilgå e-mails, dokumenter, kontakter og kalenderfunktioner i et sikkert og lukket miljø, der ikke kan tilgås af andre apps på enheden, og som nemt kan administreres fra en eksisterende MDM løsning eller fra en cloud-baseret konsol. 


Secure container: Undgå mix af virksomhedsdata og private data..

Undgå mix af fortrolige virksomhedsdata og private data

Hvis medarbejderne har mobiltelefoner – og måske endda deres egne mobiltelefoner – kan det give anledning til at vurdere sikkerheden en ekstra gang.

Risikoen ved BYOD er, at der sker en sammenblanding af virksomhedsdata med private data, hvor f.eks. persondata eller fortrolige virksomhedsdata ender i medarbejdernes egne private cloud-backuptjenester, private indbakker med mere.

Det er forretningsmæssigt og IT-sikkerhedsmæssigt problematisk – og endnu mere problematisk ud fra et GDPR-perspektiv.


 

Virtual Solutions løser problemet med deres app: SecurePIM

SecurePIM er en container app, som er enkel at udrulle til medarbejderne, enkel at installere og bruge, og som indeholder alle de funktioner, medarbejderne efterspørger for at kunne arbejde fra den mobile enhed: E-Mail, kontakter, kalender, opgaver, adgang til dokumenter, noter, browser og endda et sikkert kamera gør at medarbejderne kan være produktive via enhver smartphone eller tablet, både Android og iOS. Hvorsomhelst og nårsomhelst.

SecurePIM understøtter kryptering og signering af emails, også med NemID medarbejdersignatur. Løsningen er godkendt af det tyske ”Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik” (BSI) til at måtte bruges til processering og transmission af klassificerede data.

Læs mere om SecurePIM

.


Fordele ved SecurePIM

Høj mobilsikkerhed.

Høj sikkerhed

Alle virksomhedens data håndteres i en sikker container app, hvor de opbevares krypteret. Al kommunikation foregår krypteret.

Nemt at bruge.

Intuitiv at bruge

SecurePIM har en intuitiv brugergrænseflade som gør, at brugerne vil føle sig hjemme fra starten.

Nemt at implementere.

Enkel at implementere – også som MSP

SecurePIM håndteres let af virksomhedens it-afdeling, og er også uproblematisk for brugerne at installere. Produktet styres fra browseren, og er multi-tenant således at MSP’ere kan håndtere mange kunder fra samme portal.


GDPR testet.

Tysk løsning – ingen bagdør

SecurePIM er udviklet af Virtual Solution, som er hjemmehørende i Tyskland. SecurePIM Government SDS (“Secure Data Synchronization Service”) er godkendt af Tysklands Informationsikkerhedssstyrelse (BSI). Det betyder, at appen må anvendes til behandling og transmission af klassificerede oplysninger i det offentlige.


.

Lyder det interessant?

Du har muligheden for at prøve en gratis testkonto i 30 dage. Helt uden omkostninger. Udfyld formularen, så kontakter vi dig, så du kan komme godt i gang.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.